Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks, Roger arasında ki ilişki büyük ihtimal Whitberd ile Ace arasındaki ilişki gibi. Yani Shansk Xebekin çocuğu bence ama aynı zamanda da Kutsal kanı var.
 
Daha çok varlığı hissetme gibi bir durum var sanki kid ve law da öyle diyor da kafama takıldı seride bugüne kadar böyle bir şey oldu mu yav? Öldüğünü anladılar falan nasıl oldu bu iş. Hadi Zunishayı anladık da diğerleri ne alaka
Bir anda karakterlerimizin hepsi gözlem kasmaya başladı. Law ve Kid o bitik halde nasıl gözlem kasıyor anlamak mümkün değil. Hadi Momo'yu anladım da bu ne şimdi.
 
Shanks ın kötü biri çıkacağını düşünmüyorum yani Luffy nin alehine bir iş çevirmez ama çevirecek olursa ve kötü bir karakterse Luffy ümüğünü sıkar diyeceğim ama sıkamaz öldü. O yüzden sıkardı yani ölmeseydi... hahaha
 
Arkadaşlar şöyle bir olay var.

Chopper bir ara şeytan meyvelerinin gerçek doğasından bahsediyordu. Bunu ortaya çıkardığında bilinçsiz bir canavara dönüşüyordu.

Bunu beyblade'teki beybladelere bağlayabiliriz. orada da beyblade içerisindeki kutsal canavarların ruhu vardı. İlk başlarda anlamıyorlardı sonradan fark ediyorlardı. Hatta son bölümlerde takao ile konuşuyordu bile.

Luffy nin şeytan meyvesi ile joyboy un kinin aynı olduğunu ve luffy nin d nin iradesi ile bunu uyandırdığını düşünüyorum. Sonuçta kılıcın bile aurası var zoro onunla konuşuyor, şeytan meyvesinin bir aurası olması veya bir sesi olması zunishanın bunu duyması ve joy boy u hissetmesi gayet normal bence. Yani hem yoğun d iradesi sayesinde hem de şeytan meyvesi ruhu sayesinde olabilir. Enel'in kendi kalbini attırması gibi şeytan meyvesi ruhuda iradesi sayesinde benzer birşey de yapmış olabilir. aslında çok olası şey var.

bir de bildiğiniz gibi şöyle birşey vardı

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık