Bu gençlerin hikayesi hep paralel işleniyor. Birbirlerini tamamlıyorlar.Böyle bakınca ying-yang gibi olmuşlar...
Bu gençlerin hikayesi hep paralel işleniyor. Birbirlerini tamamlıyorlar.Böyle bakınca ying-yang gibi olmuşlar...
Anca beraber, kanca beraber dedikleri bu olsa gerek… “ Deniz derindir durulmaz… Dostluk ebedidir unutulmaz”…Gidiyor reyizler. Zoro yine ters gidiyor.
Yok yok ölmediler. Bir an öleyazdılar işteBence önde gitti zaten. Zoro da ölmüştür. Gözleri kara çizildi. Azrail falan ile çizildi. Luffy ölmese başka bir şey çıkar derdim ama Luffy de ölünce Zoro'nun da ölmüş olma ihtimali kuvvetlendi.
Garp hiç bir şey yapmaz :d en fazla duygulanıp ağlarÖldü diye Marine'ye istibahrat geçilse ve bunu Garp duysa neler olacak acaba??? Öyle bir sahne çizer mi sODA... Peşine bir de Dragon duysa...
Aynı efekt Zoro'da yok Zoro ölmedi o zaman.Corozan öldükten sonra cıkan işaretle luffy'nin üzerinde cıkan işaret aynı
Adam bayılmadan direkt öldü. Çağın WB'siZoro reis bayılmadı sadece dövüşü kazandıktan sonra saldı kendini gözlerini dinlendiriyor.
Bu bir zamanlar Luffy fanlarının en büyük argümanlarından biriydi.
Luffy nin bilincini kaybetmiş olması da yeterli diye düşünüyorum ben. Joyboy geçmişte bu meyvenin son uyandıran kişi. Bu sebeple Zunisha dışında kimse tanımıyor zaten. Zunisha için joyboy uyandı anlamına gelen şey normalde bir meyve uyanışı. Zunisha o farkı ayırt edemiyor muhtemelen. Joy boy eskiden bu meyveyi kullanmış uyandırmış ve bir savaşı kaybetmiş biri. Luffy bilincini kaybettiği zaman belki de ölmüştür de öldüğü zaman meyve uyanmış oldu. Zoro'da da muhtemelen böyle bir şey oldu.Joy Boy'un ortaya çıkması için Luffy'nin ölmesi gerekiyordu.
Meyve uyanışıyla alakalı bir durum yok ortada, onla alakası varsa Joy Boy lastik meyvesidir dememiz gerekiyor.
Ana karakterler ne kadar ölebilirse o kadar öldüler işte.Yok yok ölmediler. Bir an öleyazdılar işte
Duygulandım fandaş. Zoro ve Luffy'nin dostluğu başka be.Anca beraber, kanca beraber dedikleri bu olsa gerek… “ Deniz derindir durulmaz… Dostluk ebedidir unutulmaz”…