O da kalkar kesin… oturur bir kenara… “Oden sama gördünüz mü kazandık hüüü” diye ağlar… iğrenç… skskkskAshura ölmüştür belki
Aşırı saçmaydı o olay. O darbeden sonra Kinemonun ayağa kalkamaması lazımdı…Kin... adam BÖLÜNDÜ 2 parça olarak geziyor wanoda şakır şakır kan akıtıyo bide.
Ana karakteri dayak yedirtmek odanın işi law ve kid ayakta kaidoyu yenebilirler bence luffy öldü yaşasın joy boy luffyKinemo’nub kafasına hayvan gibi geçirmişti Kaido… bir bölüm sonra Kinemon osura osura geziyordu orda burda… :d
Tabi ki de ölü kalmayacaklar… ama şu anlık bir gidip geldiler. Luffy zaten kesin öldü…
Diğer tarafa gitmeliydi direkt hatta Azrail gelip "olum sana nolmuş laaan top olmuşsun" demeliydi hahahaO da kalkar kesin… oturur bir kenara… “Oden sama gördünüz mü kazandık hüüü” diye ağlar… iğrenç… skskksk
Aşırı saçmaydı o olay. O darbeden sonra Kinemonun ayağa kalkamaması lazımdı…
Zaten Izo olayından sonra bunların olacağını tahmin bile edemiyordum. Çatıya çıkamaz, Drake'e yedirir sandım ama tam tersi oldu. Sonra o bölümden sonra Luffy ölmemiştir ve bu elemanda kaçarken Kaido tarafından teklenir sandım ama o da olmadıAçıkçası ben de öyle bekledim, hatta güleriz diye umuyordum da bu "ölümü kucaklama" olayı beklenmedik, sıradışıydı.
Bu gidişle öyle olacak zaten… hem döverler… hem de eski günleri yâd ederler… ksksksmBiri kk+ seviyesi uyandı öteki Ryuma yani kk seviyesi uyansın top diye oynasınlar Kaido'yla
Kid ve Law, Kaido’nun karşına çıkarsa onlarda ölürler ama onlar geri dönemezler yazık olur reyiz…Ana karakteri dayak yedirtmek odanın işi law ve kid ayakta kaidoyu yenebilirler bence luffy öldü yaşasın joy boy luffy
Kaido, Joy Boy'u da döverse ne olacak ? Başka bir şey uyanır mı ?Ana karakteri dayak yedirtmek odanın işi law ve kid ayakta kaidoyu yenebilirler bence luffy öldü yaşasın joy boy luffy
Ryuma: Olum benim yeni vücut fenaymış he. Kaslı seksi bir şeyim. Bir de sana bak maymun olmuşsunBu gidişle öyle olacak zaten… hem döverler… hem de eski günleri yâd ederler… ksksksm
Kid ve Law, Kaido’nun karşına çıkarsa onlarda ölürler ama onlar geri dönemezler yazık olur reyiz…