Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffynin yenildiğine inanan varmı hakkaten? Ciddi ciddi soruyorum ya cidden inanıyor musunuz böyle bir şeyin olabileceğine? G5 yada güzelinden bir uyanış açar diğer bölüm sırıtaraktan gelir geri, hatta diğer bölümü beklemeden bu bölümün o açıklanmayan spoilerlarında bile lutfunun muhteşem dönüşünü görebiliriz.

Bide şey dicem oda'nın mizahı baya gelişmiş, baya komik şeyler çizmeye başladı. Milyon kişiyle dövüşüp tam gücündeyken bile hiçbirini öldürmeyen kaido şimdi bu yorgun haliyle CP0 kumandanına tek atıp amel defterini kapatmış.. Adam seriye gizlinin gizlisi bir oluşumu sokuyor, böyle gizemli ambiyanslar felan oluşturuyor, tüm okuyucular büyük beklentiye girip senaryo açısından potansiyeli arşa çıkarmış bir vaziyette bekliyor sonra oluşumun lideri dövüş esnasında gümbürtüye gidip ölüyor.. İzahı olmayan şeylerin mizahı olurmuş, senaryoya bak HAHAHAHAHAHAH 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
 
Luffy'nin Onigashima'dan düşüp, muhtemelen Toko tarafından kurtarılıp, Wano halkını haklılığına inandırıp bütün ülkeyi kendisine tezahürat ettirmeden Kaido'yu indireceğini düşünen var mıydı bu arada?
 
@sekar Odanın çizdiği bir ölüm genellikle en fazla 1 arc sonrasına kadardır. Bir bakarsın bir kapak hikayesinde yeni bir sergüzeşte akıyor Zero.
 
Yanına marco'yu da ekleriz, luffy kendine gelene kadar daynırlar artık.
Oraya bide sanji ekleyelim bence son
p-up’dan sonra epey güçlendi eee hızlı iyileşmede var, hızı ve gücü de arttı onun için orada olmayı hak ediyor,hiç sevmesem de hak edenin hakkını veririm :)
Kaido’da luffy’i dinlene dinlene dövüyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 47)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık