Hasır şapka ve gomu-gomu neo-trinity gibi olmasın ? Uyanışta JB nin ruhu ortaya çıkarıyor falan.. Aman yarabbi matrix 4 den sonra böyle bir senaryo olmasın lütfen...
Kairoseki mermi ya da hakili mermi sıkabilir. Kılıç için de orası savaş alanı yerden bi tane alıp saplayabilir. Luffy yine ölmez de en azından Kaido denemedi demeyiz.Tabanca'dan Luffy "Lastiğim ben Lastiğim" diyerek etkilenmiyor ki :S
Kılıç konusuna gelirsek adam öyle her zaman kesici alet ile dövüşen biri değil. Lufyy dövüşü hep meyve ve sopa üzerinden gitti dövüş olarak. Biraz takoz tipli, sopa almış devam ediyor işte...
Deli gibi korkuyorlar Nika Joy Boy yoldaşımdan.Gerçek slim shady Joy Boy.
Öyle efektli şeyler yapamıyorum ben yav.@Montana slim shady Luffy Joy Boy editi akar he
Son saldırı da şöyle olmasınHasır şapka ve gomu-gomu neo-trinity gibi olmasın ? Uyanışta JB nin ruhu ortaya çıkarıyor falan.. Aman yarabbi matrix 4 den sonra böyle bir senaryo olmasın lütfen...
Öyle efektli şeyler yapamıyorum ben yav.
Senaryo işte, daha komik duruma düşüyor Luffy sonra Alabasta da ki gibi. Kaç senedir dalga geçiliyor havadan damlayan su ile ilgili. Benzer vakaları o kadar ağır olmadan işliyor işte şuan...Kairoseki mermi ya da hakili mermi sıkabilir. Kılıç için de orası savaş alanı yerden bi tane alıp saplayabilir. Luffy yine ölmez de en azından Kaido denemedi demeyiz.