Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onlar da seni bu bölüm göremiyor o zaman. Sen o zaman için millete ikiyüzlü diyordun. Sorum basitti; Luffy dışında başka karaktere ne düşünürdün? Cevap vermesen de, ben dolaylı yoldan cevabımı aldım, algıyı yapan da, serinin içine sıçan da Oda, insanlara algı yapıyorsunuz demek yerine ona kızabilirsin algı diye.
Bak bakayım ilk kim çıkardı yine o muhabbetleri. Luffy için olan ya da olabilecek şeyleri sezer sezmez hemen algii kasılıyor. Haliyle bu sonradan Zoro'da çıkınca iki yüzlülükleri ortaya çıkıyordu.

Luffy çatıda kral haki ile vurdun diyip kullanmaya başladığı sıra eleştiren grup Zoro açınca çığlık atiyordu.


Sen şimdi bana Zoro'ya olsaydı ne olurdu diye soruyorsun. Forumda olmasam gaza gelirdim eglenirdim tıpkı şu an Luffy'de yapacağım gibi.

Evet insanlar algı kasıyor. Sonrasında da çok güzel yan basiyorlar. Çok gördük bir çok konuda. Bayılma, kaçma, haki bitme, 2v1 felan filan hepsi. Bana gelip burada kimseyi savunma.
 
Bilerek yeme olayı hikaye. Bu bölüm balyozu ile durdurmaya çalışıyor. Olmayınca gelecek görmeyi kullanıyor yetmiyor yeni bir Ejder formunu görüyoruz bildiğin Luffy'nin yumruğu gibi zikzak olmuş.

Luffy bunca şey sonunda zarar verecek seviyeye geldi diyon.

Ama aynı siz 9 Kın'dan, Kral haki öncesi Zoro'dan, Yamato'dan aldığı darbeleri sayıyonuz. Bu kadar çelişmeyin.
Dövüşün ilerisinde ki çatışma da bilerek mi değil mi tartışılır ama İlk çatı karşılaşmasında ejder formunda bedavaya hasar aldığı da gerçek.

Ayrıca biz kimiz ? Ben ne zaman kından alınan hasardan bahsettim ki ? Şuan ki haliyle 1v1 Yonko indiremeyeceği bir gerçek. Wano sonrası bu seviyeye ulaşacağı düşünülünce Kaido'nun handikaplarının olması gerekiyordu zaten. Eee sen canının istemediği yerleri yok sayıyorsun Oda herhalde sana göre aylarca o paneller boşa çizdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 60)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık