Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin Joyboy'un reenkarnasyonu olması bir süredir beklenen bir şeydi ama yine de hoş bir senaryo olmadı. Oda da çoğu mangaka gibi klasik seçilmiş kişi muhabbetine bağladı. Luffy'nin başardığı her şey, tüm şansı hep bu seçilmiş kişi olmasına bağlanabilir. Çocuğun iradesinin, isteğinin, hayallerinin ağırlığı azalmış oldu.
 
Ve korkutucu... Oda bir şeyler sıçacak, ama ne kadar sıçabilir o önemli.



Yine Luffy olur olmasına da aynı Luffy olmaz.

Luffy yerine Zoro'yu koy. Son sahnede Zoro uyanrken; gülerek Ryuma diyor. Sen ona aynı Zoro mu derdin şu an? Neler diyeceğini forumdaki herkes az çok tahmin ediyordur. Ve maalesef, Oda ona da benzer bir şey yazacak. Op dibe batıyordu, bu sahnelerin altından bir şey çıkmazsa foseptik çukuruna batar gözümde. Nerede, bizim köyünden kendi talihlerini yazmak için çocuklar, her şeyin önceden belli olduğu kaderi yaşamaya mahkummuş hepsi. :/
Vallahi yoruldum bu muhabbetlerden. Evet Zoro'yu oraya koy Ryuma desin burada orgazm olacakların listesini çıkarırım sana. Şimdi aynı kisiler buna laf atıyor. Ben bu muhabbetleri bırakalı çok oldu. Olay zaten artık gruplar arası laf dalasinsna başka bir şey değil. Algı kasılmaya başlanmış. Sahnelerin zevkini aldırmayacaklar.

Zoro kral haki açtığında o eleştirenleri göremedim çok da güzel egleniyordular. Şimdi de o yüzden bu algılar bana boş. Kim neyden hoşlanır ne der neyi sevmez benim umrumda değil hacı. Beğenmeyen okumasın. Bugün benim begenmedigim bir şey olsun yani ciddi bir şey olsun seriyi bırakırım, bu kadar basit yav.
 
Tamam da Joy Boy meyve değil ki. Fil direkt Joy Boy burada diyor, Luffy'yi kast ediyor.
Luffy o mirası hedef aldı zaten geçmişten buyana. Yani belliydi böyle olacağı Nika'yi görür görmez benzerlikler çıktı zaten 2-3 farklı arc da. Özgürlük olayları vesaire Luffy de krallıkları kurtarıyordu...

Luffy yenildi hacı, bu gelen başka birisi. :) Şeytan Meyvesi aynı Kyuubi veya Torikodaki şeytanlar gibi konak ölüm döşeğindeyken konaği ele geçiriyor. Bunun meyvesiz şekli Cavendis - Hakuba işte. Luffy bu yeteneği iradeyi bilinçli kullanırsa o zaman Luffy oldu deriz, şuan Luffy yok. :)



One Piece Fıkra çıktıysa D. de Davul çıkabilir. :)



Gomu Gomu diye bir meyve yok, ismi değişmiş. Luffy bilinçsiz şekilde Nika diyor. Muhtemelen meyvenin gerçek ismi Nika Nika no Mi olabilir, Joyboy tek kullanıyor olabilir. luffy de teknik yaparken Gomu Gomu noo diyordu mesela. Diğer ihtimal Joyboy yoktur, Nika meyvesi konaği ele geçirince pokemonların adlarını söylemesi pikacunun pika pika diye gezmesi gibi nika nika diye etrafta gezecek olabilir. Bakalım nasil bir seyle karsilasacaz :)
Zannetmem Luffy'nin ele geçirilecek olmasını, bence meyvenin olayını anladı bence Luffy ve şuan bilinçli halde olanları öğrendiği için gülüyor. Nika ise vardı yani yaşayan biri olarak söyleniyor, Luffy zaten Nika'nin geçmişte yaptıklarını güncel seri boyunca yaptı.
 
Tam Zunisha geldi o zaman meyve konusu açıldı. Hatta millet Zunisha'nın fil meyvesi yemiş bir dev olabileceği yönünde argümanlar yazıyorlardı.
Ama haber gelmeden önce konuşuyorlardı evet hemen sonrasında oldu üst üste geldi ama alakasız diye düşünüyorum ben. Bilmiyorum yanlış mı hatırlıyorum ama öyle hatırlıyorum. He senin dediğin gibiyse şöyle bir olay olabilir Zunisha nın ortaya çıkması joyboyun geldiğine işarettir gorosei de bunu biliyordur ya da im söylemiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık