Indra= Imu
Ashura=Nika
Ashura=Nika
E zaten öyle. B*ku çıktı bu bölümle serinin. Luffy yok artık yok, unut onuCiddi ciddi Luffy'nin yerine başkasını okuyacağımızı düşünen mi var yahu.
Yazabilir ona ben o kadar takılmıyorum.Kaido vs Luffy'de kazanan Kaido yazmış. Sence nasıl düşünmeli insanlar. Ha spoiler gelir bu yanlıştı der o zaman anlarım ama şuan durum bu.
Yine haklısın la, üzme beni Zoro Luffyden güçlü falan de bari, Ace kk olacaktı filan de bir kendime geleyimİsmi değişen meyve lastikse hayatımdaki en kötü yazarlıkla karşı karşıya geleceğim demektir
Tek tek forumları gezip ''zıhahahahaha" diye gülecek arkamızdanÜstüne ara veriyor.Oda malını biliyor ya.
Oden gibi bir retcon değil de en baştan beri Gomu Gomu için bunu planladıysa ancak sunuşuna kötü derim. Onu da Who's Who'nun bu kadar geç işlenmiş olması yüzünden derim.İsmi değişen meyve lastikse hayatımdaki en kötü yazarlıkla karşı karşıya geleceğim demektir
Yok onlar sezonluk. Filler gibi düşünebilirsin.Amiral ve akainu muhabbetine de geliyor özellikle akainu muhabbeti her bölüm .
Sondaki sırıtışın luffy’e benzer bi hali var mı?Ciddi ciddi Luffy'nin yerine başkasını okuyacağımızı düşünen mi var yahu.
Nika nika no mi Biri teori de kasmış aşağıdaore wa nama nikaaa