Bir de Luffy'ye bak. Aslanım ekmek arası pide gömüyor. D'sine beton yetmez beton.Kendisi Jön D.
Bir de Luffy'ye bak. Aslanım ekmek arası pide gömüyor. D'sine beton yetmez beton.Kendisi Jön D.
Bir d. atasözü, et giren yere dert girmezBir de Luffy'ye bak. Aslanım ekmek arası pide gömüyor. D'sine beton yetmez beton.
Yalnız, seni Law fanlarına emanet ediyorum derken aklıma gelen tek ismin sen olmasıCan borcu varmışmışmışmış. Luffy'nin de Law'a var nasıl olcek. @Lantis Geçin o işleri arkadaşlar. Bu adam Cora-san için nefes alıyor. Bu kadar basit bir şey anlaşılmıyor. Yıllardır anlatıyorum bunu. Misyonu konusunda haklı çıktım. İnşallah bunda da alnım ak çıkacağım.
Siteyi bırakınca bile sırf Law'ın olduğu bölümlere kötü oyu vermek için giricem.30 saniye kötü oyu verip çıkıcam.Gelin gelin hepiniz gelin.
Bir gün nasılsa hepiniz saygı duyarsınız.
Aktif olabilecek 2 kişi daha var. Ben nam salmış olanıyım. :dd.dYalnız, seni Law fanlarına emanet ediyorum derken aklıma gelen tek ismin sen olması
Law ve Cora arasında şöyle bir diyalog geçiyor; Siz D.'ler Kutsalların doğal düşmanısınız diye. Şuanda da Law, ben gerçek tarihi öğreneceğim diyor. Yani, Luffy'nin amacı KK olmakken, Law direk tarihi öğrenip intikam alma amacı güdüyor. Luffy'nin gelecekteki amacı, adamın şuanki amacı bildiğin. Seri sonu olmadan, Law ölmez. Bence, seri bitse de ölmez...
İntikam gütmek ? kime tam olarak ?Yalnız, seni Law fanlarına emanet ediyorum derken aklıma gelen tek ismin sen olması
Law ve Cora arasında şöyle bir diyalog geçiyor; Siz D.'ler Kutsalların doğal düşmanısınız diye. Şuanda da Law, ben gerçek tarihi öğreneceğim diyor. Yani, Luffy'nin amacı KK olmakken, Law direk tarihi öğrenip intikam alma amacı güdüyor. Luffy'nin gelecekteki amacı, adamın şuanki amacı bildiğin. Seri sonu olmadan, Law ölmez. Bence, seri bitse de ölmez...
Law'ın öldüğü günYa kahraman ölürsün ya da yeterince uzun yaşayıp bir zalime dönersin. Law'un artık ölmesi gerek.