Redon yine iyi bir eleman vardı Jim Carrey arka tarafını oynattığı gifi atmıştıbelki de o da Redon'du tam emin olamadım.Bu arada kimse bana redon savunmasın lütfen.
Redon yine iyi bir eleman vardı Jim Carrey arka tarafını oynattığı gifi atmıştıbelki de o da Redon'du tam emin olamadım.Bu arada kimse bana redon savunmasın lütfen.
Hangi bölüm veya hangi karakter için hatırlıyor musun merak ettim doğrusu.Jim Carrey arka tarafını oynattığı gifi atmıştı
karekterle alakası olacağını sanmam oylesine gulucuk gifi bulup paylaşmış.(bu arada redon luffy fanımıydı?)Nasıl yani kim ki o karakter özelliği ne? İçinde bulunduğu seride uzun süre gözükmeyip gözüktüğünde terör estiren biri miydi?
Hep dedim, diyorum, diyeceğim. Şu gif fetişi tayfanın kafayı monitöre gömmek lazım.Hayır , karekterle alakası olacağını sanmam oylesine gulucuk gifi bulup paylaşmış.
Ne olacak? Oda'nın yine One Piece'te ana karakterin kim olduğunu unuttuğu anlardan birisi.
Sinir bozucular cidden, adama luffy fanları icin kac diyorlar adam soru isaret koyuyor soylesene niye insanları merak icerisinde bırakıyorsunHep dedim, diyorum, diyeceğim. Şu gif fetişi tayfanın kafayı monitöre gömmek lazım.
Galiba Kinemon bölümüydü.Hangi bölüm veya hangi karakter için hatırlıyor musun merak ettim doğrusu.
Gendo'nun seslendirmeniyle Akainu'nun seslendirmeni aynı kişiydi. @sensey