Cüce Leo Usopp'tan güçlü öyle deme.Kesin değil mi ? Foto gördüm bir tane ama. Şehit falan da demişsiniz :/
En zor görevleri versinler bu elemana. Bu adamda bilirdi Reverie'de kutsalları korumak için cüce Leo'yu tokatlamayı.
Cüce Leo Usopp'tan güçlü öyle deme.Kesin değil mi ? Foto gördüm bir tane ama. Şehit falan da demişsiniz :/
En zor görevleri versinler bu elemana. Bu adamda bilirdi Reverie'de kutsalları korumak için cüce Leo'yu tokatlamayı.
Bu daha çok Kaido'nun CP0'ı öldürüp ya da iyi bir dövüp alta inip orayı da eze eze ilerlemesi olarak anladım.Lebrent Kaido fanları için 10da 10 demiş. Uyanması lazım artık. Kaldı ki ilk onun uyanması Luffynin pataklayacagina delalettir
Oda olabilir ama bir yandan arapta kemerleri bağlayın demişBu daha çok Kaido'nun CP0'ı öldürüp ya da iyi bir dövüp alta inip orayı da eze eze ilerlemesi olarak anladım.
Luffy fanları icin ?/10 yazmisBu daha çok Kaido'nun CP0'ı öldürüp ya da iyi bir dövüp alta inip orayı da eze eze ilerlemesi olarak anladım.
Usopp diye bir karakter vardı dimi. Leo bile daha çok yer edinmiş aklımda :/Cüce Leo Usopp'tan güçlü öyle deme.
Bu karakter seriyi en az yc1 bitircek evi arabayı basıyorum. Bitirmezse Oda'nın ayıbıdır.Usopp diye bir karakter vardı dimi. Leo bile daha çok yer edinmiş aklımda :/
Bitirirse ayıp olur bence. Bitirmemeli.Bu karakter seriyi en az yc1 bitircek evi arabayı basıyorum. Bitirmezse Oda'nın ayıbıdır.
Bu itin tasması uzunmuş ondan dolayı uzağa vermişler.Kesin değil mi ? Foto gördüm bir tane ama. Şehit falan da demişsiniz :/
Lucci kutsalların dibinden ayrılmadığına göre o da bu mu oluyor peki ?Bu itin tasması uzunmuş ondan dolayı uzağa vermişler.