Büyük ihtimalle sahtedir zaten ama değilse hayal kırıklığı
En azından gücü varken topuğu götüne vura vura kaçmıyor bir adamdan.Bir tek daha yese ne iyi olur ama ya çok komik olmaz mı?
Kadından kaçıyor ama.En azından gücü varken topuğu götüne vura vura kaçmıyor bir adamdan.
Kaçmak için kovalama olması gerekmiyor mu? Kaçma demeyilim de yok olma diyelim. Bb bildiğin korkudan yok oldu.En azından gücü varken topuğu götüne vura vura kaçmıyor bir adamdan.
@artyomdh yeni nesli yetiştiriyor zaten farkında değiliz sanmaBir yiğit gider bin yiğit gelir. Adalet sağ olsun.
İyi olur çok da iyi olur ama komik olur mu ? Yok bee bu kaçıncı artık, kabak tadı verdiBir tek daha yese ne iyi olur ama ya çok komik olmaz mı?
Birlikte düşseler bile miYarı ölü adamdan kafaya belli belirsiz bir yumruk yedi, oluyorum diye ağlamaya başladı. Baba yapma diyordu.
Luffy reyiz sadece bu bölüm 3 tane güçlü atak yedi yav.
Luffy Kaido'yu yendiği ilk gün güzel tek attı diyeceğim. Bak bunu da buraya yazıyorum.
Yarım attı diyelim abiYarı ölü adamdan kafaya belli belirsiz bir yumruk yedi, oluyorum diye ağlamaya başladı. Baba yapma diyordu.
Luffy reyiz sadece bu bölüm 3 tane güçlü atak yedi yav.
Luffy Kaido'yu yendiği ilk gün güzel tek attı diyeceğim. Bak bunu da buraya yazıyorum.
Güzel fikir.Yarım attı diyelim abi