Kaido'nun tonla derdi varken kaçma ihtimali vardı. Ülkede savaş var belki bu karmaşada kaçabilirdi. Kaçamasa bile insan bir dener. Güya karakterli biriyim ayaklarına yatıyor ama karakterli adam böyle arkadan vurmaz.Kaçamaz ki kaido'dan görevini tamamlayıp öldü gayet iyi sondu bence
Kaçacak dermanı yoksa veya başka planı varsa bir şey diyemem. Ama ben arkadan saldırdım diye vicdan azabı yapıp durmuş gibi hissettim. Vizdan azabı yüzünden durduysa tutarsız olur.Muhtemelen kaçamayacağını anladı, bir nevi görevi yaptı ''Benden bu kadar'' deyip saldı.
Ya da farklı bir yeteneği var, ona güveniyor...
Seride kim ölmüş ki ya Kaido'nun sapladıklarí bile geri ayaklanıyor. Bu karizmatik ajan burada ölmemeliydi.Kaido'nun tonla derdi varken kaçma ihtimali vardı. Ülkede savaş var belki bu karmaşada kaçabilirdi. Kaçamasa bile insan bir dener. Güya karakterli biriyim ayaklarına yatıyor ama karakterli adam böyle arkadan vurmaz.
Kaçacak dermanı yoksa veya başka planı varsa bir şey diyemem. Ama ben arkadan saldırdım diye vicdan azabı yapıp durmuş gibi hissettim. Vizdan azabı yüzünden durduysa tutarsız olur.
Vicdan azabı değildir bence, gücü kalmamıştır xdrake göğsünden bıçaklamıştı zaten kaido'da çok sinirlendiği için kabullenmiştir ölümü yada planı vardırKaido'nun tonla derdi varken kaçma ihtimali vardı. Ülkede savaş var belki bu karmaşada kaçabilirdi. Kaçamasa bile insan bir dener. Güya karakterli biriyim ayaklarına yatıyor ama karakterli adam böyle arkadan vurmaz.
Kaçacak dermanı yoksa veya başka planı varsa bir şey diyemem. Ama ben arkadan saldırdım diye vicdan azabı yapıp durmuş gibi hissettim. Vizdan azabı yüzünden durduysa tutarsız olur.
Biri de ölsün artıkSeride kim ölmüş ki ya Kaido'nun sapladıklarí bile geri ayaklanıyor. Bu karizmatik ajan burada ölmemeliydi.
İnşallah öyledir.Vicdan azabı değildir bence, gücü kalmamıştır xdrake göğsünden bıçaklamıştı zaten kaido'da çok sinirlendiği için kabullenmiştir ölümü yada planı vardır