yapmayın abi yapmayın. Sonra gaza gelip ben de yükseliyorum Redon'a, ban yiyoruz. Ben bu hafta banlanmayıp çatır çatır bölüm yorumlayacağımBu redon şovmeni yine gif atmış artık bunun bacısına sövmek şarj oldu
yapmayın abi yapmayın. Sonra gaza gelip ben de yükseliyorum Redon'a, ban yiyoruz. Ben bu hafta banlanmayıp çatır çatır bölüm yorumlayacağımBu redon şovmeni yine gif atmış artık bunun bacısına sövmek şarj oldu
Kerizlik bizde mi yoksa bu sodada şeytan tüyü mü var her şeyi yediriyor, anlamıyorum
Bence Kata'ya devredilir kaptanlık MF'de bizim tarafa yol alır gibi inş alır görmek isterim tekrardan.Oda Joymoy derken kapak hikayesini es geçmese iyi olur. Niji ile Yonji'nin akıbeti ne olacak? Pudin'in seçimi ne olacak? Katakuri sorumluuk alacak mı? Oven bu sefer düşmanı durdurabilecek mi? Vinsmoke ailesi Sanji hariç tekrar bir araya gelebilecek mi? Tüm Kek Adalarında hayat nasıl devam edecek? Linlin'in düşüşüne halkın tepkisi ne olacak? Çarlotte ve Vinsmoke aileleri yeniden yapılanmaya gidecek mi? Judge yol yordam değişiklğine giderek yeni bir Aile profili çıkaracak mı? Heyecan dorukta. Spoiler gelse iyi olacak.
Benim gönlüm Pererebespero'dan yana. Ama aklım Katakuri diyor. Gerçekten iyi bir lider olur. Ama Çarlotte Ailesi'nin başına Kata'nın geçmesi, Doflamingo Ailesi'nin başına Trao'nun geçmesi ile eşdeğer bir durum. Nitelik olarak iş görür ama ailenin adına leke sürülür. Ancak yapacak bir şey yok, her devrin bir sonu var. Çarlotte Ailesi daha fazla zirvede duramayacak, Kata ile birlikte Hasır Koklayanlar Filosuna dahil olmak kaderleri.Bence Kata'ya devredilir kaptanlık MF'de bizim tarafa yol alır gibi inş alır görmek isterim tekrardan.
Peros varken Kata kaptan olamaz.Benim gönlüm Pererebespero'dan yana. Ama aklım Katakuri diyor. Gerçekten iyi bir lider olur. Ama Çarlotte Ailesi'nin başına Kata'nın geçmesi, Doflamingo Ailesi'nin başına Trao'nun geçmesi ile eşdeğer bir durum. Nitelik olarak iş görür ama ailenin adına leke sürülür. Ancak yapacak bir şey yok, her devrin bir sonu var. Çarlotte Ailesi daha fazla zirvede duramayacak, Kata ile birlikte Hasır Koklayanlar Filosuna dahil olmak kaderleri.
Ben de beklerim Perespero başa geçsin, Kata yerini bilsin ancak Kata büyüklerine saygı duyan birisi değil. Anasını çiğneyen adam ağabeyini iki defa çiğner.Peros varken Kata kaptan olamaz.