Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gördüğüm kadarıyla Luffy'nin yeni formunun fanart çalışmaları çok dandik. Sebebi de erime çizimin ilkokulda yaptığımız çiçeklere benzemesi. Sanırsın papatya adam oldu Luffy. Acilen yeni bölüm çıkmalı ve bu form daha iyi bir şekilde çizilmeli. Yoksa fanartlar düzelmez.
Ben bu fanartların çıkış noktasını anlayamadım. Hepsi de benzer. Mangada Joyboy'u ya da yeni formu papatya gibi mi yansıttılar da ben mi kaçırdım :bilmem:
 
Yapılan fanart çizimlerin hemen hemen hepsinde Luffy'nin başının üst kısmı erimiş gerisi normal.Son panelde biz sadece yüzündeki gülüşe odaklanmak için kafasındaki erimeyi gördük büyük ihtimalle tüm vücudu akışkan bir forma bürünecek ama çizimler hep kafasını eritmiş sadece.
 
Birinci silah teknoloji,onu yapan usta olacak,ikincisi balıklarla iletişim kurmaya layık en saf balık olacak,üçüncüsü de gücü keyfi sadece özgürlük için isteyen saf iyi ve güçlü bı yürek,bu üçü bir araya gelince ancak dünya bir bütün, tek parça olabilir,filde tarihe yaşayan şahit, lufy her şey tamam bı sen eksiksin,sensiz basaramayiz der ,hooop powerup,tek atar,kaido da katakuri gibi yol verir. Reenkarnasyon bana çok uzak hikaye gibi
 
Herhalde luffynin ölmesi de erimeside meyve yüzünden oluyor. Şapka falan eriyor bunun sebebi luffynin uyanış ile beraber ikinci bir meyveye sahip olmasından kaynaklanması oldukça makul bir sebep bu hem ölümünü hemde erimesini açıklar şöyle ki.
Daha öncesinde birden fazla meyve yiyen birinin öleceği söylenmişti ya luffynin uyanışı ikinci bir meyve yaratıyor ise bu luffynin ölmesini açıklar ve ardından erimesi konusunda ise eğer ikinci meyve logia ise buda çözüme kavuşur çünkü gördüğümüz üzere logia kullanıcıları üstlerindeki ekipmanlar da meyveden etkileniyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık