Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bölümün kapağında kara sakal korsanlarının siluetlerinin olduğu iddia ediliyor.

Arriving Wholecake onlar için söylenmiş olabilir. Yakından bakıldığında gerçekten onlar gibi. Ayrıca Karasakal'ın buradaki boşluktan yararlanacağı bekleniyordu.
 
Bu bölümün kapağında kara sakal korsanlarının siluetlerinin olduğu iddia ediliyor.

Arriving Wholecake onlar için söylenmiş olabilir. Yakından bakıldığında gerçekten onlar gibi. Ayrıca Karasakal'ın buradaki boşluktan yararlanacağı bekleniyordu.
Oven ve Bürülee için deniyor ne yazık ki.....

Aslında Tiç ve ekibi için tam Wano'ya gelme zamanı. Gelseler 2 Yonkou ve birçok nova'yı öldürüp meyve toplama şansı elde ederler. Wano'ya da çökerler.
 
Tabi yaş fark etmez tutku meselesi. Aynen dediğin gibi bende ki aslında bıkkınlık hissi... Takip etmeyi bırakmamın asıl nedeni bıkkınlık diyebiliriz evet galiba en güzel tarif bu olurdu ama sanırım başka sebeplerde var düşünmem lazım onları şimdi pek hatırlamıyorum. Önce animeyi bıraktık mangaya devam ettik sonra mangayı da bıraktım , işte ara sıra göz gezdiriyorum ya da önemli bir olay olduğunun haberini alırsam okuyorum... Bıkkınlık haricinde seriyi bırakmamın başka sebeplerinden aklıma geldi bir tanesi mesela animeyi tamamen bırakmam hakkında anlatayım ; One Piece'nin animesinin eski çizimleri gayet iyiydi , savaşta bocalamaya başladı savaştan sonraki bölümlerde iyice bozuldu sonra ben Doflamingo'nun adasına gitmeden bırakmıştım heralde. Sonradan öğrendiğime göre şöyle bir durum olmuş galiba eski animeler el-işi şeklinde yapılıyormuş yani el-çizimi oluyormuş , şimdilerde çıkan bölümler ise bilgisayar ile kolay yoldan yapılıyormuş. El-çizimi hem zahmetli hem de masraflı oluyormuş... Bu durum bana mantıksız geldi sonuçta bilgisayar ortamında da el-çizimi öyle çok fazla uğraş verilmeden yapılabilir ayrıca neden pahalı olsun ki ? Üstelik gerçek bir sanatçı da çizim yaparak bu işten ekmek yemiş olurdu. Acaba bir bilgin var mı bu anlattığım durum doğru mu ? Yani animenin çizimlerinin son dönemlerde çok kötü olmasının sebebi bu el-çiziminin masraflı olma bahanesi mi ?

Ek olarak ; Yamato'nun çocukluğunu görmedim maalesef =) Dediğim gibi üstün körü okuyorum mangayı , o da nadiren okuyorum yani... Tabi güzel olmasına güzel de forumda aşırı bir sevgi ve aşk gördüm o yüzden şaşırdım yani. Zaten sebebini de başka bir arkadaş anlatmıştı daha önce msjımı alıntılayıp...
Şöyle bir mevzu var aslında anime yapımcıları arasında yaptığı animeyi tamamiyle baştan sona çizen bir tek Hayao Miyazaki var. Bunun elle çizimle alakalı olduğunu hiç sanmıyorum. Burada daha masraflı olduğunu savunmak mümkün değil ama daha zahmetli olduğu kesin. Seriyi hazırlayan şirketin yanlışlarından kaynaklı bir sorun var ortada.
Önceden efekt daha azdı ama izlerken gayet keyifliydi ama zaman atlaması sonrası seriye öyle bir efekt basıldı ki her yeni arc bir öncekini aratır oldu. Şu anda Wano arcındayız, Oda Sensei bu arcın çok renkli olmasını istemiş. Evler renk renk, saçlar renk renk, kostümler renk renk, hatta karakterler bile renk renk ve çok absürd ama animetörler öyle bir şey yapmış ki efektlerde renk renk olmuş. Yani Wano'yu izleyen biri arka arkaya üç beş bölüm dikkatli izlesin herhalde bir göz hastalığı yaşayabilir. Bu tamamen animeyi hazırlayanların sırtını One Piece gibi bir seriye yaslamasından kaynaklanıyor. Toei dışında herhangi bir şirket çok daha başarılı işler çıkarabilir.
 
  • Like
Tepkiler: Sdf
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık