Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani sırf Zoro iyileşsin ve dövüşsün diye havadan iksir düştü adama. Luffy'nin başı kel mi ? :D

Bana sanki iman gücüyle ayaklanacak gibi geliyor Luffy. Kalktığında da uyanış kullanır bence. 10dk oyalasınlar ve sonra kalkarım muhabbeti olacak gibi değil bu saatten sonra. İksir olayı da mantıklı aslında ama esprisine dedim. Olmaz bence.
Ben öyle olur, olsun demiyorum. Ama Odanın elinde hakikaten uydurulmuş da olsa böyle bir koz var artık. "Yaptım olacak" tadında olsa da yaptı, oldu ve artık böyle bir seçenek her zaman için var.
 
Çizdi mi? Çizdi. :D Adam Queeni uzaya yolladı ki fazlasıyla o saydığın isimlerle aynı ligin adamı. King ve Queen ile aynı anda savaştığı, öncesinde ikisinin elinden Momoyu aldığı da aşikar. Kimse kusura bakmasın bu arcın en büyük kazananlarından oldu Sanji güç konusunda. İnkar etmek sadece inandırıcılığınızı azaltır. :oops:
Sanci güçlendi, Kuin'i alacağını ilk diyenlerden birisi de bendim. Kuin'in o mekanik kolu gözültüğü anda belliydi o dövüş. ;) Güç olarak da Kuin'i ezmedim zaten, tip ve şekil olarak, güçlenmesine rağmen nasıl bir dövüş çizidiği de malum. Sanci, Kaido'yu teke tekte tutamaz demek de gücünü inkar etmek olmuyor, Oda'nın tarzını az çok biliyoruz, bu noktadan sonra Luffy'nin dövüşme azmini gösterecetir. Sahne artık onun. Neyse, inkar demeyim de beklentiler farkı diyelim. 🙊


İşte budur ya. Geleceği görmesine rağmen Kaido karşısında çok da etkili olamamasının sebebi sadece Kaido'nun aşırı hızlı olması mantıksız oluyordu. Şimdi taşlar yerine oturdu.

Ve evet. Kaido cidden müthiş bir karakter. Adamda yok yok. İmparator gibi imparator valla helal olsun.
Ve salak salak sahnelerle önüne geçiyor. Harika bir dövüş olma şansı varken araya giren kişileri, öpücük atan Kaido'yu konuşuyoruz. Senin ben yazarlığana, komedi anlayışına sıçayım Oda.

Şu sahnenin üçüncüsü gelecek bence. Kaido bu sefer paçasına bırakır artık. Deccal gibi düşüp düşüp sürekli ona bakıyor çocuk.




 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık