Dof+King'i toplasan erişemeyecekleri bir iradesi var.Neden bana yardım etmedin diye ağlayıp sızlanmıyor, kendi kardeşine hs atmıyor de atmıyor bazıları gibiKata'da irade mi varmış
Dof+King'i toplasan erişemeyecekleri bir iradesi var.Neden bana yardım etmedin diye ağlayıp sızlanmıyor, kendi kardeşine hs atmıyor de atmıyor bazıları gibiKata'da irade mi varmış
Anamı döv demek her iradelinin harcı değilKata'da irade mi varmış
Panellerle mi geleyim illaAnamı döv demek her iradelinin harcı değil
Olanı yazdık neyle istersenPanellerle mi geleyim illa
Hadi King'i anlarım onla kıyasla da Dof ne demek ya şaka mı yapıyorsunDof+King'i toplasan erişemeyecekleri bir iradesi var.Neden bana yardım etmedin diye ağlayıp sızlanmıyor, kendi kardeşine hs atmıyor de atmıyor bazıları gibi
Olanı yazmayı seviyor isen diğerlerinin daha vahim olan durumunu da yazabilirsin Kendi babasını öldürmek için Luffy'ye destek veren Yamato savunmamış gibi ayaklar da muazzam haOlanı yazdık neyle istersen
Şakanın büyüğünü eline kıymık batsa ağlayıp,taskete Fujitora-san diyecek adamın iradesini överek sen yapıyorsun zatenHadi King'i anlarım onla kıyasla da Dof ne demek ya şaka mı yapıyorsun
Reis tek yeme olayı bir deyim haline geldi, kısaca mundar oldu demek gibi bir şey işte.Teke gitme mantığını buradaki arkadaşların anladığından şüpheliyim.
Luffy kısaca mundar mı oldu?Reis tek yeme olayı bir deyim haline geldi, kısaca mundar oldu demek gibi bir şey işte.
Olmadı mıLuffy kısaca mundar mı oldu?
Yamato ne alaka ? Cidden o ne alaka babasını öldürse banane öldürmese banane umurum da değil ki Farklı yerlerde gezme panel diyordun bu mu panelin yamato muOlanı yazmayı seviyor isen diğerlerinin daha vahim olan durumunu da yazabilirsin Kendi babasını öldürmek için Luffy'ye destek veren Yamato savunmamış gibi ayaklar da muazzam ha
Şakanın büyüğünü eline kıymık batsa ağlayıp,taskete Fujitora-san diyecek adamın iradesini överek sen yapıyorsun zaten