Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro ve Sanji'nin dövüşünü gereksiz kısa kesti, Luffy'nin dövüşünü de gereksiz uzatıyor. Bundan birer bölüm onların dövüşüne verseydi tadından yenmezdi.
Zoro'ya en az bir tam bölüm daha çizmeliydi Sanji'ye dövüş diyebileceğimiz bir şey bile çizmediği için en az iki bölüm ayırmalıydı. Ama Luffy vs Kaido'yu tam tadında işliyor bundan daha azı kimseyi kesmez serinin zirve güçlerinden birine şahit oluyoruz. Irgat dramı ve çer çöp karakter temalı bölümlere abanıp da Zoro, Sanji dövüşlerinden kısması adilikten başka bir şey değil de sen de yanlış noktaya itiraz etmişsin dostum.

Serinin sanıyorum hem en çok panel ayrılan hem en üst düzey hem de en iyi dövüşünü okuyoruz. Ben artık BM'yi de kenara koyuyorum adada şu seviyede dövüşebilecek üçüncü bir kişi yok, OP evreninde de yaşayanlar içinde Garp, Shanks, Dragon, BB, Im haricinde çatı dövüşü kıvamında hayvanlık sergileyecek karakter çıkmaz. Wb'nin kayıp spermi boyu kadar kılıç yemesine rağmen icraat peşinde koşunca çok fena darbe aldı bizimki ama bu darbe feci şekilde Luffy'nin yediği son rokouganı anımsatıyor bana. Düşmeyip aynı Lucci'ye attığı tarzda bir bakış atarak son noktayı koymasını bekliyorum Luffy'nin. En merakla beklediğim bölümler listesi yapsam 1043 ilk üçe girer.
 
Luffy nin meyve ismi değiştirilen meyve olsa, Meyve Form meyvesi falan olabilir gerçek ismi, bu meyvenin en temel formlarından biri de Lastik formudur, Uyanış aınca da bütün formlar arası ortama en uygunu ne ise ona geçiş yapabilir ya da hepsini aynı anda kullanabilir.
 
CP0 i aradan kim cekip alacak acaba. Astlariyla ustleriyle gelmesin devrimci kardeslerimiz. Misal Sabo. Tesero nun filminde yaptiklari dovusu tamamlarlar. Temenni tabi benim ki.
 
Luffy Kaido dövüşü zevksiz ilerliyor. Yani dövüş uzun tamam da eee ? Biri birine vuruyor vs. ama ne adam gibi bir diyalog var ne adam gibi bir ciddiyet var ne seyir zevki yaşatan adam akıllı bir sahne var ne bir özen var ne bir irade göstergesi ne bir zorlanma sahnesi ne dövüş tadı veren bir unsur var. Saman gibi dövüş. Rezalet!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık