Ben zaten artık bu adami destekliyorum liderlik vasfi var adamdaolsa sasırmam kanka böyle bir seriye bu sırıtmaz xd
Ben zaten artık bu adami destekliyorum liderlik vasfi var adamdaolsa sasırmam kanka böyle bir seriye bu sırıtmaz xd
Zoro'ya en az bir tam bölüm daha çizmeliydi Sanji'ye dövüş diyebileceğimiz bir şey bile çizmediği için en az iki bölüm ayırmalıydı. Ama Luffy vs Kaido'yu tam tadında işliyor bundan daha azı kimseyi kesmez serinin zirve güçlerinden birine şahit oluyoruz. Irgat dramı ve çer çöp karakter temalı bölümlere abanıp da Zoro, Sanji dövüşlerinden kısması adilikten başka bir şey değil de sen de yanlış noktaya itiraz etmişsin dostum.Zoro ve Sanji'nin dövüşünü gereksiz kısa kesti, Luffy'nin dövüşünü de gereksiz uzatıyor. Bundan birer bölüm onların dövüşüne verseydi tadından yenmezdi.
InsallahLuffy geleceği görüyor
Wanoyu kapatmış gibi duruyor ...ama bir kalkarsa varyaaaaaaaZoro sence daha ne kadar yatar?
Onların dövüş sahnesi mi var?Zoro ve Sanji'nin dövüşünü gereksiz kısa kesti, Luffy'nin dövüşünü de gereksiz uzatıyor. Bundan birer bölüm onların dövüşüne verseydi tadından yenmezdi.
Bunu bir tek Eustass Captain Kid yapabilir reyiz…Luffy'nin aklına şu Kaido'nun balyozunu elinden almak hiç mi gelmiyor. Birde dövüş zekası iyi diye övülür.