Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042: Galipler Bahane Aramaz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 169 67.6%
  • Orta

    Kullanılan: 39 15.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 42 16.8%

  • Kullanılan toplam oy
    250
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy ile denk görmek değil benim yazacağım. Sadece Kaido ve Mom için yazdıklarına katılıyorum onun. Injectionu bile sinir bozucu bulan uyanış yese kim bilir nasıl tepki verirdi. Belki Mom ile aynısını söylerdi. Law'a dikkat etmeliyim diye.
Açık konuşacam Eğer bigmom değil luffydeki gibi bir kaido olsaydı rakipleri buna fırsat bulacaklarına bile ihtimal vermem. Yapacakları şeye dövüş bile denmezdi kaido bu ikiliyi ve tayfalarını belki saniyeler içinde harcardı.
 
Lawın saldırısı Bigmomun kemiklerini kırdı. Eğer kendi ömründen iyileşme yeteneği olmasa çok ciddi zarar görmüş olacaktı. Aynı saldırıyı Kaido yese ve biz bu adamın fiziki gücünü Linline denk sayarsak Kaidonun içten kemikleri kırılacaktı.

Law absürt şekilde hasar bırakıyor rakipte.

Luffy henüz o güce ulaşamadı hasar konusunda bence.

Kral hakili yumruklar Kaidonun canını yakıyor ama etkisi tartışılır. Law şu an daha etkili intiba bıraktı gibi.
Kendim dedim zaten onu ama aslında orada da olan Koca Ana bunların işi bitti diye bırakıyor ve ortaklaşa bir saldırı yapıyorlar. Eğer Kaidoda böyle bir hasar yoksa ve BM-Kaidoyu bir kabul edecek olursak bile Kid+Law o atakta Luffyden fazla saldırı gücü ortaya koydu diyebiliriz en fazla. Ama ne Kaidodaki hasarı biliyoruz ne de Kaidonun da BM gibi bunu iyileştirme gücü var mı yok mu belli değil. Daha yeni geleceği gördüğünü anladık. Ağzından kan fışkırır yüzü gözü kan içinde ama bu hayvanların farkı da bu. İç organları yanan WB ayakta öldü. Kaido zarar görmedi değil kesinlikle sadece onu elden ayaktan düşürmeye yetecek zarar ancak onu indirecek bir saldırı olur. Mesela tüm kınlar Kaidoyu deşti, e ne diyelim şimdi Luffy yumruk atıyor onlar gibi göremiyoruz daha mı düşük saldırısı? İçten patlamalı haki olayı da var tabi. Oda bir panelde vs yazarsa ne durumda olduklarını anlarız. :good:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık