Bir ara dedim Kaido ateşten zarar alıyor diye. Luffy'nin red hawk saldırılarından da kaçıyordu. Ateş üstüne bir power up geliyor bence net.
Bir ara dedim Kaido ateşten zarar alıyor diye. Luffy'nin red hawk saldırılarından da kaçıyordu. Ateş üstüne bir power up geliyor bence net.
Bunu birkaç ay önce avatar yapıp G5 işareti diyen de sendin di mi reis?
Ben yaptım da g5 demedim, Nika göndermesi demiştim bi de belki böyle saiyan gibi bi mod açar dedim.Bunu birkaç ay önce avatar yapıp G5 işareti diyen de sendin di mi reis?
Sanji zaten çok güçlü değil ama page onenıda aldı. Judge sanjiyide almıştı. Bide aralarında ciddi bi savaş bile yok kaçmaya çalışıyorlardı.Aynen Yc4. Hatta daha bile üstün olabilir. Judge Yc4'le kapışırken, Suit Sanji Page One alamıyor çünkü o dönem.
Nerede peki o dağlar? Sanji gözlem, hız, hax, yenilenme (Dolayısıyla dayanıklılık), savunma, belki fiziksel güç ve başka bir çok konuda önde.
Animede süper saiyan ses efekti vardı zaten bir araBen yaptım da g5 demedim, Nika göndermesi demiştim bi de belki böyle saiyan gibi bi mod açar dedim.
Aynı sahne Red rockda vardı. Ani duygu patlaması. Bence bu bahane sayılmaz.Şu şöyle bu böyleydi gibi bahanelere başvuracaksak bende söyleyeyim bir tane, Luffy'de Nami ve Usopp'un rakibini şimdiden elememesi için böyle bir şey gerekiyordu al bahane
Judge, Sanji'yi ne zaman aldı? Benim okuduğum bölümde Sanji ilk defa sağlam bir tane vuracakken araya askerlerini sokup sabote eden Judge idi. Ve Sanji Page One'a sargı sardırtacak kadar bile hasar veremedi nasıl aldı?Sanji zaten çok güçlü değil ama page onenıda aldı. Judge sanjiyide almıştı. Bide aralarında ciddi bi savaş bile yok kaçmaya çalışıyorlardı.
Yakın bölümlerde mi?Animede süper saiyan ses efekti vardı zaten bir ara
Yok çok değil, zaten son bölümleri izlemedim biriksin diye. Udon civarı olması lazım.Yakın bölümlerde mi?
Zoro az yer kaliteli yer. Luffy'nin yediğiyle yeni dünyada aç kalmaz. Rızık düşmanı LuffyZoro gibi tavuk pilav masrafı yok en azından . Kas yapıcam diye erzağı bitirdi.