@artyomdh @Ölüm Cerrahı Kaido ilan ediyor ikiside farkında durumun, kıvırmaktan dansöz olacağınız. Hadi Killer ve Kid gidiyorum dedi ikisini dövüşüyor sandı Luffy. Kid ve Diğerleri ne demek ya Killer 2 kişi mi ediyor
Hahahha. Benim eleman patlamadı daha. Vaktimiz var. O da patlarsa bakarız bir şeyler.cp0 da patladı zaten neyini tartışacaksın. Değiştir tekrar Law avatara geç.
Kaido ne demiş. Luffy'e Kid ve Law'mı dövüşmüş demiş. Luffy net olarak bir Kid'in gittiğini biliyor. Ayrıca Kid hala Law'ın ağzına bakıyor.@artyomdh @Ölüm Cerrahı Kaido ilan ediyor ikiside farkında durumun, kıvırmaktan dansöz olacağınız. Hadi Killer ve Kid gidiyorum dedi ikisini dövüşüyor sandı Luffy. Kid ve Diğerleri ne demek ya Killer 2 kişi mi ediyor
Aga bak Tiksav yine bilendi size kendiniz kaşındınız. Ben bıraksam bu adam bırakmaz sizi daha. Ava giderken avlandınız be artyom.Hahahha. Benim eleman patlamadı daha. Vaktimiz var. O da patlarsa bakarız bir şeyler.
Durmadan karakter övüp gömeyim mi aga. Bölümle alakalı yorum yapacaktım. Onların sahneleri ilgi çekici geldi şu an.
Niye düzeltme yapamıyorum. Yancı derken bir dahakine dikkat edersin. :dd.dKaido ne demiş. Luffy'e Kid ve Law'mı dövüşmüş demiş. Luffy net olarak bir Kid'in gittiğini biliyor. Ayrıca Kid hala Law'ın ağzına bakıyor.
Kendisine şunu demek istiyorum.cp0 da patladı zaten neyini tartışacaksın. Değiştir tekrar Law avatara geç.