Tezatlık var gibi geldi bana. Öncesinde " o meyvenin uyanışı yüzyıllar öncesinde bile efsaneydi. " gibi bir şey dediler. Sanki uyanışı yapmış biri hakkında konuşur gibi. Şimdi de Gomu'nun uyanışından çekiniyorlar. Bu kadar aptal olunmaz ki yav. Başından beri bu meyveye sahipti. Ne diye şimdi titretti onları.Olay Luffy'nin uyanışına doğru gidiyor ama bakalım. Ters köşe de yapabilir.
Kolu bacağı uzayan bir Tanrı, hayvan figürü vs var mıdır ? Adını gizlediklerine göre meyve aslında lastik değil, bambaşka bir olay.Luffy uyanış sonunda herkesi paket lastiği yapacak galiba.
Çok güzel düşünmüşsün lawin meyvesi mesela ilk başta efsaneydi herkeste peşindeydi meyvenin daha en başından bu arc şöyle dendi ilk whos who jimbei savaşında gomu gomuna söylendi meyveler bu arc bu kadar önemli oldu şimdide gomu gomunun uyanisindan çekiniliyor ben hasır şapkaya bağlayacak sanmıştım senelerdir haki üzerinde durulan arclar şimdi meyvelere bağlanıyolar Yonkou olmak için en efsane gördüğüm teach WB akaiunu aokiji enel vb gibilerin meyvesi efsaneydi ne olduda gomu gomuna ve uyanış bu arc önemli oldu .Tezatlık var gibi geldi bana. Öncesinde " o meyvenin uyanışı yüzyıllar öncesinde bile efsaneydi. " gibi bir şey dediler. Sanki uyanışı yapmış biri hakkında konuşur gibi. Şimdi de Gomu'nun uyanışından çekiniyorlar. Bu kadar aptal olunmaz ki yav. Başından beri bu meyveye sahipti. Ne diye şimdi titretti onları.
Zou bile daha ihtimalli. Luffynin meyvesiyse bu bahsedilen uydurma gizemine tükürsünler be Oda!17 yaşında ID'den yüzlerce mahkum kaçırdı MF bastı dünyanın gözü önünde h.haki saldı meyvesini göstere göstere kullandı. Serinin başından beri adından ve icraatlarından anında haberdarlar. Garp'ın torunu Dragon'un oğlu. Şimdi gomu gomu olsa bahsedilen meyve bu geri zekalılar korkmak için Wano'yu beklemezdi. Sapına köküke kadar lastik meyvesi işte anasını satayım. Forumda daha önce bahsedildiği gibi Tama'nın meyve, Law'ın meyve hatta Kaido'nun meyve bile çok daha olası.
Böyle bir embesillik yapacağını sanmıyorum bölüm çıksın daha net konuşuruz.Zou bile daha ihtimalli. Luffynin meyvesiyse bu bahsedilen uydurma gizemine tükürsünler be Oda!