ne Zeus'muş be. Tayfanın yarısından daha fazla gösterildi Wano'da
Güncelleme geldi artık garibanın yanında.İnvictus'tan ne hayır geldi ki II. İnvictus'tan hayır gelsin ?
Time skipten sonra haki geliştirip gelmişİnvictus'tan ne hayır geldi ki II. İnvictus'tan hayır gelsin ?
Bölüm geldiğinde tamamen geçmiş olurlar umarım... Yolun ortasında kalmasınlar.Şimdi biraz daha bir şeye benzedi. @artyomdh galiba karşıdan karşıya geçiliyor bu bölüm.
Sonraki bölümde geçerler belki, sen yine de eşeği sağlam kazığa bağla.Bölüm geldiğinde tamamen geçmiş olurlar umarım... Yolun ortasında kalmasınlar.
Evet katılıyorum zaman atlamasından sonra çok fazla haki üstüne gidildi ve meyvenin önemini azaltmaya çalıştılar. Oda sensei meyve uyanışlarıyla bigmomı indirterek bence karasakalın meyveleri içinde alt yapı hazırladı diye düşünüyorum.Meyve gücü de serinin temel güç unsuru. Seri bunun üzerine kurulu. Uyanış unsurunun bu denli güçlü olması normal. Haki saçma bir seviyeye geldi çünkü. Kral hakin yoksa çöpsüne getirmeye başladı. O yüzden ben sorun göremiyorum meyve uyanışının bu denli güçlü olması.
Benim saçma dediğim kısım Drake- Apoo ve Numberslar varken 2v4 yaparak rahat yenmeleri ama İzou bu kadar yaralı haldeyken bir ajanın düşmesiydi. Bir önce gösterdiğiyle şimdi gösterdiği tutmuyor birbiriyle. Bm'nin düşüşüne de saçma dedim. Buna da saçma diyorum. Saçma olana saçma diyeceğim yani. Şaşırmak gibi bir durum yok bu arada.
Ah be en sağlam Zoro'cu bile isyan edecek duruma geldi. Son kale de yıkıldıysa geçmiş olsun Zoro'ya.Bir Zorocu olarak artık yeter diyorum.Luffyci ve Sanjicilere ne dediysek ne dalga geçtiysek daha kötüleri başımıza geldi.İnsan içine çıkamaz olduk nedir bu çektiğimiz ?
Yakında gariban diye Zoro savunmaya başlarlar.