Ana ne güzel demiş, denizlerin kralı olacak kadınım. Neyse geri gelince benim gönlümü fethettiği gibi herkesin gönlünü fethedecek.@pilavüstükuru Linlin flashbacki çok güzel olur.. Seksi Linlin'i görücez
Ana ne güzel demiş, denizlerin kralı olacak kadınım. Neyse geri gelince benim gönlümü fethettiği gibi herkesin gönlünü fethedecek.@pilavüstükuru Linlin flashbacki çok güzel olur.. Seksi Linlin'i görücez
Luffy'i bizim elemandan kim kurtaracak onu düşünelim bence, Luffy bu savaş sonrası zaten işe yaramaz hale gelir.Valla ben bile taşıyamam bu saatten sonra. Çok yanlış hedef seçti
Direk Goroseilerin bu emri vermesinin altında başka bir şey yatıyor olmalı dediğin gibi. Lucci Robin demişti ama bu sefer emiri direk yaşlılar veriyor.Bir sebep olmalı yine de. Spoiler, meyvenin gomu gomu oluşunu destekler gibi geldi. Bakalım ne çıkacak altından.
Benim spoilerda hoşuma giden tek şey de bu oldu, meyve meselesine bağlanacak diye ümit ediyorum. Luffy tüm bu p.upların üstüne meyve ile de bir güçlenme alıp öyle yenecek gibi. Mangaka Kaido'nun karizmasını daha fazla çizdirmeden Luffy'e başka şekilde bir galibiyet veremez.Bölüm bekledigimden iyi duruyor da bu goroseiye ne oldu Luffyi istiyorlar
İm zaten Luffynin posterini çizmişti. Oda fake atıyor böyle düşünmemiz için kanmayınDirek Goroseilerin bu emri vermesinin altında başka bir şey yatıyor olmalı dediğin gibi. Lucci Robin demişti ama bu sefer emiri direk yaşlılar veriyor.
Yaşlıları görüyor muyuz acaba ? Spoiler sağlayan eleman emri alınca gorosei diye yalan söylemiş de olabilir. Cp0 tarafında tam belli değil gibi. İzou'nun durumu yazılmamış, Goroseiler direk gözüküyor mu belli değil.
Onu animede Drake diye açıkladılar demişti birileri.Yüzde bir yaşama şansı olanda Luffy hawkinsin bahsettiği ahanda yazdım.
Onuda kıracak reyiz
Ben zaten seviyorum Linlin'i ya.. ama Oda beceremedi bu karakteri ya da kendi yansıtmak istediği şekil hoşuma gitmedi. Komedi malzemesi yapılmasına karşıyımAna ne güzel demiş, denizlerin kralı olacak kadınım. Neyse geri gelince benim gönlümü fethettiği gibi herkesin gönlünü fethedecek.