Linlni hariç iyi
Linlni hariç iyi
Düzelttim
Handikaplı adamı dövemediği için mi ?Linlin'i Sanji'nin altına koymalıydım, fakat kesinlikle Kid'in üzerinde kalmalı.
Üzgünüm ama Fujitora vs Big Mom açsak Big Mom kaybeder. O itibar daha toparlanmaz. Kid'in daha yolu açık.Linlin'i Sanji'nin altına koymalıydım, fakat kesinlikle Kid'in üzerinde kalmalı.
Kid eskiden Luffy ile denk görülürdü kimilerince şimdi pek çok kişi için Law'ın altında. Dediğim gibi Linlin epey itibar kaybettiyse de son savaşta yine de dayanıklılığını gösterdi. Fujitora'nın değil de Sakazuki'nin altında görülüyordur. Kid bekleneni vermedi, bunun en büyük sebebi en güçlü savunmaya sahip varlığa fiziksel saldırılar yapması belki başkasına gelse işini bitirir fakat bunu o zamana kadar bilemeyeceğiz; oysa Law Linlin'in tam zıttı olduğu için savaş içerisindeki performansı daha iyiydi bu yüzden de Kid'in üstüne çıktı.Üzgünüm ama Fujitora vs Big Mom açsak Big Mom kaybeder. O itibar daha toparlanmaz. Kid'in daha yolu açık.
Valla Big Mom'ın düşmesine kimse ihtimal vermiyordu. Galip olarak Oda, Kid ve Law dedi. Yani beklentileri karşılamayan ağırlıklı olarak Big Mom. Ne senaryolar dönüyordu valla yok Big Mom ihanet edecek Kaido'yu indirecek, poneleri çalacak... liste uzundu.Kid eskiden Luffy ile denk görülürdü kimilerince şimdi pek çok kişi için Law'ın altında. Dediğim gibi Linlin epey itibar kaybettiyse de son savaşta yine de dayanıklılığını gösterdi. Fujitora'nın değil de Sakazuki'nin altında görülüyordur. Kid bekleneni vermedi, bunun en büyük sebebi en güçlü savunmaya sahip varlığa fiziksel saldırılar yapması belki başkasına gelse işini bitirir fakat bunu o zamana kadar bilemeyeceğiz; oysa Law Linlin'in tam zıttı olduğu için savaş içerisindeki performansı daha iyiydi bu yüzden de Kid'in üstüne çıktı.