Bundan fazlasını tutturan bizden değildirherhangi bir KF üyesi Wano başı teori kasıyor
Bundan fazlasını tutturan bizden değildirherhangi bir KF üyesi Wano başı teori kasıyor
Türkcesi zkö zoro kaido'yu öldürecek.Zkk nedir ?
Beklentim diğer CP0'daki eleman kadar zayıf olup tek yememesi. Ne azı ne fazlası. Gerisine katılıyorum.Lucci'de fark olarak Kaido vs Luffy dövüşüne karışır ve tek yer.Bunların ederi bu kadar.Zamanları geçeli çok oldu bu adamlara vakit harcamaz artık.
Koskoca Big Mom 2 bölümde düştü ne bekliyorsunuz hala ?
Jack olmasada bi snack (oda 4. Komutandı) ayarı olması lazımdı. Bizim silahlı samuray anca 7-8. Komutan gibi gösterildi. Şimdi 1 e 1 de cp0 komutanına yenilen drake bi tarafta , diğer tarafta da 2 ye birde cp0 lardan birini indirip yenilen wb tayfasının ortalama sıralardaki komutanı var. Resmen çelişkili bir durum.oda saçmaladızaten değil, Jackten zayıf profili
Senin kiler sağ-sol kol ayarıydı demi Şimdi izou en güçsüz amiral ayarı mı oluyor yada bir tık altı sana demiştim bak bunlara o kadar yükselme , odanın sağı solu belli olmaz, onlar güçlü değil drake beklentinin altında çıktı diyeBeklentim büyüktü yalan yok ama kabullendim bu güçlerini yani.
Izo 4. Komutan olabilir who'yla yakın ödüle sahip, komutanlardan sonra en yüksek ödüle sahip kişi Who's who..Jack olmasada bi snack (oda 4. Komutandı) ayarı olması lazımdı. Bizim silahlı samuray anca 7-8. Komutan gibi gösterildi. Şimdi 1 e 1 de cp0 komutanına yenilen drake bi tarafta , diğer tarafta da 2 ye birde cp0 lardan birini indirip yenilen wb tayfasının ortalama sıralardaki komutanı var. Resmen çelişkili bir durum.oda saçmaladı
Bunlar wano kapalı diye düşük bence ödülleri. Bm korsanlarında 600-700 lük adamlar var komutan olmayan yada 4. Komutan olan. Ki zaten bana göre bm korsanları canavar korsanlarından daha sağlam daha güçlü. O yüzden who falan baya güçsüz adamlar zaten ama drake süpernovalarda bile öne çıkan 3-5 karakterden biriydi , hani kimseye yenilmeden gitti kaidonun adamlarını indirip tayfaya katıldı ve direk uçan altılı oldu. Wano başı queen ölürse muhabbetlerinde gözümüze sokuldu. Bunlardan dolayı hala izodan güçsüz olması bana saçma geliyor.Izo 4. Komutan olabilir who'yla yakın ödüle sahip, komutanlardan sonra en yüksek ödüle sahip kişi Who's who..
Bir kısa boylu elemana o ayarda diyordum ki bu bölüme kadar öyle diyenlerde vardı ama işte bu bölüm gördük. Izo alt üst etti bu durumuSenin kiler sağ-sol kol ayarıydı demi Şimdi izou en güçsüz amiral ayarı mı oluyor yada bir tık altı sana demiştim bak bunlara o kadar yükselme , odanın sağı solu belli olmaz, onlar güçlü değil drake beklentinin altında çıktı diye