Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden emir alıyor? Bu sorununda cevabı yok galiba emin değilim. Hem Momo neden şu ortamda geçmişini anlatmasını istesin? Garibim sırtına almış koskocaman adayı çekmeye çalılıyor.
Bunu e.oda açıklamıyor ama momodan emir alıyordu. Momoda zaten file ilgi duymuştu, bunun yanında bide minklerde Zoo aracında bunu merak ettiklerini söylüyordu bunun üzerine momo anlatmasını istemiş olabilir. Valla o koskocaman adayı o cüsseyle taşıyor da bu reveriede onca insanı o köleler yukarı taşıyıp üstüne onları otomatik yürüteç ile taşıyordu hangisi daha acı sen düşün.
 
Oden aksiyonu var bu mevzuda. Siz durun hele Oden'in ki kadar embesilce bir şey çıksın o zaman kapsamlı konuşacağız bdsm boy hakkında. İnşallah fil hainlik yapmıştır yoksa gerisi mokoko
 
Oda sensesi tekrarı sever. Wano nun basına gelen olaylar yani Orochi nin ortaklarıyla gizli hainlik yapıp yönetimi ele geçirme serüveni bence kayıp yüzyılın olaylarının küçük br minyatürü gibi diyebilliriz.

Joyboy ve Oden burada birbirini karşılayan karakterler. Nasıl Wano da Kozuki hanesi devrildiyse Kayıp yüzyılda D hanesi devriliyor.Hain Wano da Orochi idi. Kayıp yüzdılda İmu olmalı... Kozukilerin basına gelenler yani Orochi tarafından halk yanlış bilgi yayılarak lanetlenmesi ne tesadüf aynısı D lerinde başına geldi. Tanrının doğal düşmanları sözü boşuna değil.

Dünyayı yönetenler temsilcisi muhtemelen D klanı idi. Yönettikleri organizasyon İmu tarafından ele geçirilince Organiasyonın tüm kaynakları D klanının yok edilmesi ve tarihten silinmesi için harcandı. Nasıl Oden vs Kaido savaşı ve rövanşı Oden in içerdeki haini yüzünden ve Oden in saflığı yüzünden yenilgiyle sonuçlandıysa bunun büyük ölçekli versiyonu D klanının başına geldi.Oden in büyük savaşta savaşta yanında sadece 9 kın vardı. Joy Boy unda muhtemelen 9 tane vardı.Bunlar denizkızı prensesi ,Elbaf devleri ,pluton ,uranüs ,D klanı , sağ kol ve sol kol ,minkler ,samuraylar olmalıydı diye düşünüyorum.
 
Kuma'yı o halde görüp hiç mi üzülmediniz ? :(
Geçmiş Luffy bunun ne acılara sebep olacağını iyi biliyormuş. Verdiği ceza adaletli olmuş. Dünya Hükümetinin hüküm sürdüğü o yıllar boyunca yürümeye mahkum edilmiş. Git kendini bul bu süreçte diyar diyar gezerken hatanı anla özüne odaklan felan.

İlerde hatasını telafi edeceğine inanmasa kafasını alırdı bu filin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık