Kaido'nun gücünü ilk kez bu kadar net görüyormuşuz, Luffy savunmaya geçmek zorunda kalmış. Detay bekliyorum.Kaido>>Linlin yapar.
Kaido'nun gücünü ilk kez bu kadar net görüyormuşuz, Luffy savunmaya geçmek zorunda kalmış. Detay bekliyorum.Kaido>>Linlin yapar.
Umarım iyi bir dövüş çizer ya. Kata dövüşünü geçsin istiyorum.Çılgın bir bölüm geliyor gibi.
Awakened Dragon Phase
Tahmin mi yoksa spoiler mı?Çılgın bir bölüm geliyor gibi.
Awakened Dragon Phase
Böyle yazdılar. Çevirisini yapmadım daha, ama sanırım Kaido tüm ejderha özelliklerini aynı anda kullanıyormuş.Tahmin mi yoksa spoiler mı?
Beklediğim gibi savaş boyut atlayacak. Luffy savaşları böyle olur genelde boyut üstüne boyut atlar.
Perşembe zor gelir artık.Böyle yazdılar. Çevirisini yapmadım daha, ama sanırım Kaido tüm ejderha özelliklerini aynı anda kullanıyormuş.
Tanrı Vadisi'nde Garp BM'ye karşı elinin ayarını kaçırmış galiba. BM'nin Garp travması bundandır belki.BM çocukken saftı vs. görüyoruzki gençliğinde gayet akıllıymış bu kadına kim naptıda sonradan böyle mala bağladı? valla merak ediyorum
Bence beslenme bozukluğundan dolayı..BM çocukken saftı vs. görüyoruzki gençliğinde gayet akıllıymış bu kadına kim naptıda sonradan böyle mala bağladı? valla merak ediyorum
Luffy Hidra ile şovunu yaptı, şimdi sıra Kaido'da demiştik. Sabırsızlanıyorum.Çılgın bir bölüm geliyor gibi.
Awakened Dragon Phase