Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041: Komurasaki

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 136 65.7%
  • Orta

    Kullanılan: 56 27.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 7.2%

  • Kullanılan toplam oy
    207
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine de keyifli bölümdü. Orochi olayına her ne kadar 3 sayfa ayırsa da en azından kurtulmuş olduk.

Benim eleman tutuşmuş baya. :ehe: Diğer cp0 elemanının hiç aksiyona karışmaması garip geliyor. Kısa boylu olan elemana veriyorlar suikast görevini. Bu papatyalı laf taşımaktan başka ne yapıyor acaba ?

Luffy hakkında böyle gizem kastırmalarını dövüşün ilerleyen safhası için yapıyorlardır kesin. Dövüş bitiminde ya da doruk noktasında çözülme ihtimali var. Hükümet tarafından öğrenmektense farklı bir şekilde açıklanır kesin.
 
Pudding, Sanji'nin intikamını ne güzel alıyor öyle. Tayfadaki eri için aksiyona geçen ikinci kadınımız da hayırlı olsun.
Şimdi seride seçilmiş peygamber her şeyin yapıcısı Luffy olduğundan en baştaki sahnelerin laf kalabalığı olduğunu biliyoruz. Tabiki insanlığı Dawn'a ulaştıracak olan kişi Luffy. Ki aslında Dawn da Luffy. İnsanlık da Luffy muhtemelen. Momo'ya boşuna gaz verme o yüzden bacım, çocuğun üstünde anlamsız stres oluşturuyon sonra Wano'ya dünyaya açmak istemiyom diye ağlıyor.
Geçiş bölümü olduğundan herkesi bir gördük. Orochi de aradan çıktı. Kurtarılacaklar kurtarıldı falan. Şimdi herkes yavaş yavaş aşağı iner herhalde. Gerçi Sanji, Robin ve Chopper hala kayıp. Onları da haftaya mı görürüz?
İzo giderayak CpO'dakilerden birini de yanında götürdü diyolar da bütün o veda dramasından sonra o da kurtulacaktır bir yere gittiğini sanmıyorum onun.
Ve adamım Drake, kanrevan içinde ama hala aksiyonda. Yolun açık olsun yiğidim.
Kid'in Law'dan icazet istemesi komikti ama Law'un olmaz gücüm bitti demesi daha komikti. Bu Law gene bir işler yapacak. Zavallı Mike :hhh:
Mama'nın mükemmelliğine bir atıf da flashbackte gördük. Haterlar utanır mı? Sanmam.
Son olarak da hayırlı olsun G4'ün de sonuna geldik.
 
Kötü bölüm sırf geçiştirmek üzerine. O nereden geldi bu nasıl oldu onu ne ara yaptı burada ne işi var o ne alaka şu nasıl oldu... Say dur ama cevap yok adam çizdi geçti. Mantıksızlık silsilesi aldı gidiyor seride cidden yonkou bölümleri çok kötü kaçtı güzelim seriye. Tek hoj kısım linlin genç iken kafası çalışan taş gibi hatunmuş sonraları salağa evrilmiş aha bölüm yorumum bu...
 
Xdrake de dğer cp0ı alacak belli oldu. Sonra o da düşer. Geriye kaido ve apoo kaldı bir tek. Apooyu da yoldan geçen birisi alır. Geriye bir tek adanın indirilmesi, kaidonun düşmesi kaldı. Kaido da düşecek gibi değil. Adamın umrunda değil luffynin yumrukları. Luffynin pili gelecek sayı bitecek. Kaido muhtemeln fikir değiştirip defolup gidecek. Dövüşü kazanacak ama savaşı kaybedecek. En mantıklısı bu. Şuanki kaido hala çok güçlü olsa da karşısında marco, denjiro, jinbei, yamato gibi sağlam tipler var. Kalan enerjisi ile onları indiremez hele marco varken.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık