Ya demiyim diyorum ama bırakması mı kalmış Alpam be! 1040 geliyor bak :/ Bu saatten sonra adam alacağı kadar aldı zamanımızdan 80lik dedenin ben artık evlenmiyorum demesi gibi bir şey bu bizler için.Aynen öyle. Luffy şovunu yapsın diye okuyorum. Reyizin hakkını vermesin seriyi bırakırım.
İpten plazma tv ile yayın yapıyorsun, ipleri kimse kesemiyor ve meyve üstdüzey olmuyor?4 King Big Meme'e adını tersten okutur yahu.
Dof ve Kata'nın meyveleri üst düzey meyveler değiller.Law ve Kid'in ise öyle.Uyanışları arasındaki güç farkı olması normal.
Hangi Big Mom? Law ve Kid ile kapışmadan önce gördüğümüz Big Mom mı yoksa şimdiki mi? İkisi farklı karakterlerde djfjfjjfBig Mom dört tane King'i yer yalnız.
Meyve ile isterse aya çıksın bunun combata etkisi yok.Üst düzey meyve Saka'nın meyvedir,Kuzan'ın meyvedir,Law'ın meyvedir,WB'nin meyvedir vs..İpten plazma tv ile yayın yapıyorsun, ipleri kimse kesemiyor ve meyve üstdüzey olmuyor?
Kendini kuş kafesine alan bir Doff için ölümsüzdür diyebilir miyiz?Meyve ile isterse aya çıksın bunun combata etkisi yok.Üst düzey meyve Saka'nın meyvedir,Kuzan'ın meyvedir,Law'ın meyvedir,WB'nin meyvedir vs..
Sadece kendisini alıyorsa kendi de zora girerKendini kuş kafesine alan bir Doff için ölümsüzdür diyebilir miyiz?
King hangi saldırısıyla Big Mom'a hasar verecek?4 King Big Meme'e adını tersten okutur yahu.
Dof ve Kata'nın meyveleri üst düzey meyveler değiller.Law ve Kid'in ise öyle.Uyanışları arasındaki güç farkı olması normal.
Ateş atıp iktilir reis, dert ettiğin şeye bak.King hangi saldırısıyla Big Mom'a hasar verecek?