Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin çağın sona erdi bizimki başlıyor diye verecen gazı bak çağını kapatıyoruz diye sonra da aa bak ama yenilmezdi bombaya gitti yapıyorsun.O ayran dökülecek işte öyle çizmişsin daha ne kasıyorsun saçmalık.Böyle kararsızlık olursa anlamı kalmaz net olmalıymış... Ya indirecekler yada indiremeyecekler kendi başlarına bomba tesadüfü nedir.
 
Geçen bölüm Law’ın saldırısını görünce, Kid’in tek seferde Bigmom’ı wanoya çivileyeceğini düşünmüştüm, böyle ard arda sıkması tırt olmuş.
 
Doğru diyorsun. Dışına yosun kaplandığı için ne olduğu anlaşılmazken balıkçı ağıyla çekilir ve yosunlara can veren Allaaaah'ın adıyla diye bağırarak hükûmeti de indirir.
Spoilere bakılırsa denize düşmüyor muhtemelen geçen sayı açılan boşluğa düştüğünü göreceğiz, olayı kapatmak istese direkt denize düşürür soru işareti bırakmazdı.

Şuan için silahlanma hakisine kral haki ekleyip her şeyden korunabilir gibi duruyor. Düşerken bilinci de yerinde BM nin bomba ile devre dışı kalması ne kadar inandırıcı ?
 
Benim tanıdığım Big Mom o bombalara ruh verir gene bir şekilde kurtulur o hengameden...Ama ya hafızası gider yada olmayan zekası
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 55)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık