''Bahsettiğine benzer bir teoriyi, Smoker yazmış.'' diyerek atmıştım.Zunesha'ya birisinin emir verdiğini belirtmek için alıntıladıysan eğer, bunu biliyorum zaten.
Kimin ve nasıl emir verdiği muallak şuan, bu kişide geçmişte Tama'nın meyvesini yemiş Joy Boy olabilir diye şuan yeni teoriler üretiliyor.
Deme şöyle. Vur ağzına vur vur eline vur.Ya Oda karakterle billur geçiyor yeri gelince ağırlığını koyar diye düşünmüştüm ama karakteri baştan sona kadar billur geçmek için yaratmış. D-Room pasif özellik olsa da Corazon'un meyvesini kopyaladı bildiğin. Bu enerji sorunu çözülmez umarım aksi durumda Law'a elveda deriz baksana adam ulvi varlık statüsüne yükseldi ışınlanıyor her şeyi kesiyor telekinezi var susturması var seviyoruz tamam da ilah etmeye de gerek yoktu sanki. Böyle işin içinden çıkılmaz durumlarda karakter ya ölür ya da seride genel güç ortalaması artana kadar uzun bir süre sahalardan uzak kalır. OP evreni için ilki daha uygun maalesef. Ahh Law nasıl karaktersin ölmeden helvanı yiyoruz iyi mi.
Doffy’nin amiral seviyesi olduğu evrende Luffy 3 amirali tek başına yerNolmuş şimdi son durum ne dofu amiral seviyesi mi yapıyoruz
Cephanelik patlarsa tüm wanolular ölür diyodu sanki yamatoBomba nükleer olsaydı tatmin edici olurdu. Yine de patlamanın büyüklüğüne bakmak lazım. Neyse..
Law ve Kid'e galibiyet yazmışlarsa geçmiş olsun. Bir ümit hala iç ses diyor ki BM boş konuşmamış olsun ve yenilmesin.
Fil, Joy Boy'a madik atmış galiba hee ?
Gelde bunu dof fanlarına anlatDoffy’nin amiral seviyesi olduğu evrende Luffy 3 amirali tek başına yer
Emin misin? Dof'un tayfasında ki kişiler donduktan sonra konuşuyorlar bile nasıl zaman yoktu hemen kurtuldu.O kadar da değil Doffy çok hızlı çıktı buzdan zaten tekme atacak vakti yoktu.
Kuzan yener Dof'u.Ama hemen yenebileceği biri değil.
Ben paneli konuşuyorum,Doflamingo'da bir yara bir çizik göremedim.
Devamını zaten görmedik.
Önce mahalleni tanıHangi zorocu bigmom yenildi dedi? Gördüğüm kadarıyla law ve kidciler bile dememiş.
Kalemin Oda'da olduğunu okurken hatırlamasak çok güzel olacak da işte...Kalem Oda'da istediği kadar esnetebiliyor meyveleri, sonsuz sayıda teknik çıkartabilir
Ana'yla Elbaf'ın kapanmamış defteri var zaten. Luffyler de defter kapatarak gönül kazanmayı seviyorlar zaten. Oradan bağlanır hikaye Elbaf'ta.Olası bir teori ya. Ana'ya da Elbaf yolları gözükür bu şekilde giderse.
Law ise Luffy için kendini feda edecek galiba. Senaryonun içine sıçılır ama gidişat o yönde olabilir.
Zoro'da amirali durduracak fiziksel güç varmış vay beKankam olur mu öyle şey? :d Aokiji yenebilseydi Zoro ile Sanjiyi yenerdi. Demek ki gücü yetmemiş.