Şunu derken bilmeliydim zaten böyle olmayacağını. :/Sonunda bombalı şeyler arkın son saniyelerine kalmadan bitti de kurtulduk diye seviniyorum ben.
Bayılıyorum Cora-san'ı dahil etmesine. Birbirine vefakar olup bu kadar çok dile getirilerek gösterilen başka 2li daha yok. Cora-san <3Law stopped BM by deleting the sound as Corazon(there is one panel with his face)
Only 1 bomb fell
Kocaman fil başka napıcak? Hemde koruyucu olur.
Bilmiyorum kanka filin gemi çekmesi bana abes geldi. Deniz kralları yüzeye çıkarır zaten gemi su yüzeyinde bir şekilde hareket edip yolunu bulurGeçmişte muhtemelen bu gemiyle Balık adamları alıp yüzeye çıkarmak istedi Joy Boy. Bu konudada söz verdi biliyoruz ki.
Muhtemelen bunu Zunisha ile yapacaktı ama bir sebepten dolayı olmadı ve muhtemelen cezaya çarptırıldı bu yüzden...
Bu nasıl oluyor anlamadımLaw stopped BM by deleting the sound as Corazon(there is one panel with his face)
Only 1 bomb fell
Ne güzel bir olay bu bölümle sonuçlandı diye seviniyorduk...BM'ye bak bir tane bombayı götürmüş, diğer ikisi ne olacak? Ayıp be kardeşim. @artyomdh erken sevinmişim.
Şunu derken bilmeliydim zaten böyle olmayacağını. :/