Killer o ödülü alacak hiçbir şey yapmadı bence. 700 milyon falan alırsa şükretsin.İyide Luffy herkese fark atmış durumda.
Luffy 5m
Kid 2.300
Law 2.200
Zoro 1520
Killer 1440
Sanji 1330
Killer o ödülü alacak hiçbir şey yapmadı bence. 700 milyon falan alırsa şükretsin.İyide Luffy herkese fark atmış durumda.
Luffy 5m
Kid 2.300
Law 2.200
Zoro 1520
Killer 1440
Sanji 1330
Orası öyle zaten de sanjiden sağlamdırKiller o ödülü alacak hiçbir şey yapmadı bence. 700 milyon falan alırsa şükretsin.
Luffy fanlarına karşı öksürüğü başağrısını kesmek için redi oku bak iyi olur Aspirin böyle etkili değil.Ben siteyi 12 yıldır takip ediyorum ama fazla yazmıyorum. One piece yorumlarını okumak daha eğlenceli geliyor bana. Galiba bağımlılık yapıyor Korsanfan Bu arada tüm Zorocu arkadaşalara selamlar
Yani aslında emin değilim. Bence Sanji sağ kol sayılır ful iyileşse. Kid'e yarım yonko dersek Killer da yarım sağ kolun üstü falan olur . Bence Sanji rahatça almalı.Orası öyle zaten de sanjiden sağlamdır
luffy 5 almaz çok olur. Sanji killer'den üsttedir. zoro'yla çok yakın ödüller alir.İyide Luffy herkese fark atmış durumda.
Luffy 5m
Kid 2.300
Law 2.200
Zoro 1520
Killer 1440
Sanji 1330
Normalde tayfa kaptandan ödül artışı alır ama sen Kid'e Killer'dan sebep ayrıcalık tanıdın demek.İyide Luffy herkese fark atmış durumda.
Luffy 5m
Kid 2.300
Law 2.200
Zoro 1520
Killer 1440
Sanji 1330
Adam kendisi kaybettiğini söylüyor oy oy oy şu Zoro çok sıkıntılı karakter ya xDKiller ödül alacak ne yaptı yahu? Herife smile yedirip maskota çevirmişler. Wanodaki tek icraatı Zoro ile berabere kalması, başka da bir numarasını göremedik.
O nasıl galibiyetse 10 saniye sonra bayılıyor : oleyo:Adam kendisi kaybettiğini söylüyor oy oy oy şu Zoro çok sıkıntılı karakter ya xD
Luffy de Dof'tan sonra bayıldı. Berabere mi? : oleyo:O nasıl galibiyetse 10 saniye sonra bayılıyor : oleyo: