Hiç ara vermese ölecek sankiDoğru o 3 bölüm bu aralıksız cıkacak olan. yani kesin ara var
O değil de yalansa memnun olurum çünkü Luffy'nin bir daha düşüp kalkmasını istemiyorum ne olacaksa olsun artık
Hiç ara vermese ölecek sankiDoğru o 3 bölüm bu aralıksız cıkacak olan. yani kesin ara var
Aokiji gibi takılırız biz de.Çok yanlış çok. Bu hatalı haber yüzünden @pilavüstükuru kalp krizi geçirebilirdi. Amiralciler olarak önceliğimiz forum üyelerinin güvenliğ. İlk hatan olduğu için görmezdem geliyorun bir daha olursa görevden ihracını oylamaya sunarım.
Paslanmışızdır yav bi ara yenetekleri törpülemek lazım.Hocam yap bir çizim de millet spoiler görsün
Seriiii.Tüh gec kaldım spoiler çıkacak bi kac dakika icinde
Ölüyor mu kesin değil bence. Kaybetmiş amaHarbi delikten düşüp bombalar ve Kazenbou sayesinde düşüp ölüyor kadın. Birileri bu ihtimali düşünmüştü ama olacağını sanmadım valla.
Bence Law ve Kid'e ölümüne ithafen söylüyor gibi geldi bana. Ayrıca Roger fb'si boşuna gelmezdi. Bu seride birileri zor ölüyor evet ama belki bir umut işteÖlüyor mu kesin değil bence. Kaybetmiş ama