Law fanlarına karşı Sir Crocodile gibi tek kalmışsın ama performansın benzemiyor ona Allah’a şükür. Daha çok Alpamis’e benziyor performansın.Biraz laf giydir ama hep sen tahrik oluyorsun.xDLaw fanları kazandık diyordu reis, onlara güzel bir karşılama hazırla.
Oğlum hepinizle uğraşıyoz işte daha napayım. Giydirecek laf kalmadı utanmıyonuz ki.Law fanlarına karşı Sir Crocodile gibi kalmışsın ama performansın benzemiyor ona Allah’a şükür. Daha çok Alpamis’e benziyor performansın.Biraz laf giydir ama hep sen tahrik oluyorsun.xD
Hahahahaha. Valla Pilavı bizim üstümüze bile salmaya çalışıyorsun. Bm kalkma durumunda bir korku seziyorum sende şimdiden.Takılıyoruz be, Big Mom kalksa bile geri düşer. Ama siz yine bulursunuz bir yolunu sıyrılırsınız korkma bu kadar
Fenerbahçeli adama Ankaragücü forması giydirmişsin utanmaktan bahsediyorsun.Oğlum hepinizle uğraşıyoz işte daha napayım. Giydirecek laf kalmadı utanmıyonuz ki.
Fener uymaz Kid'e be. Angaragücü iyidir, yeterli.Fenerbahçeli adama Ankaragücü forması giydirmişsin utanmaktan bahsediyorsun.
Raizo vs fuku mu var yoksa?
Aga ben zaten Big Mom düşecek akımının liderlerindenim la, son vuruşu Kid'in yapacağını bile tahmin ettim. Ama siz çöreklendiniz. Beleşe yerleşen akbaba gibisiniz. Big Mom kalksa beni bile sevindirtecek hale geldi beleşçiliğiniz.Hahahahaha. Valla Pilavı bizim üstümüze bile salmaya çalışıyorsun. Bm kalkma durumunda bir korku seziyorum sende şimdiden.
Ama olmayacak maalesef. Bm düşer bu bölüm. Ölen kişi de İzou'dur.
Big Mom- Roger flashbacki geliyor