Bu iş şapkayı yüzük, Luffy'yi Frodo, Zoroyu Sam, Shanksı Gandalf mı yapar acaba?Arwen Aragorn ilişkisi yani. Neden olmasın. O zaman bu sümüklü Momonosuke çok büyük adam olur
Oden de duyuyordu sanki.Momonosukenin annesiyle bir bağlantısı olabilir sonuçta oden duymamıştı filin sesini bu fil niye geldi geri luffy onu serbest bırakabilir belki.
Böyle bakarsan Namiyi gollum, kaidoyu smaug,dragonu da elrond yapar. Pis akainu da Balrog olur artık. Şapka da yuvarlak zaten yüzük gibi ve sarı.Bu iş şapkayı yüzük, Luffy'yi Frodo, Zoroyu Sam, Shanksı Gandalf mı yapar acaba?
Oden de duyuyordu sanki.
Namiyi aynı yere koyduk da hayranlarına ayıp olmasın dedim sonraBöyle bakarsan Namiyi gollum, kaidoyu smaug,dragonu da elrond yapar. Pis akainu da Balrog olur artık. Şapka da yuvarlak zaten yüzük gibi ve sarı.
Oden gereksizinin Aragorn olduğunu da gördükBu iş şapkayı yüzük, Luffy'yi Frodo, Zoroyu Sam, Shanksı Gandalf mı yapar acaba?
Oden de duyuyordu sanki.
O gereksizin Aragorn olma ihtimali beni de üzdüOden gereksizinin Aragorn olduğunu da gördük
Öyle olmayacağı manga sayfasında söylendi.Tıpkı Oden samaya benziyorsunuz demişti yanında ninja kadın ismi neydi şuan aklıma gelmiyor.Momonosuke aslında Joyboyun oğlu annesi zamanda yolculuk yaparken joyboy ile tanıştı ve evlendi geleceğe gelip Oden ile evlendiğinde hamileydi yoksa neden Joyboyun nakaması olan fil bu vasıfsızdan icazet istesin
Ben yaptığım yorumun gerçekleşmesini istemiyorum kiÖyle olmayacağı manga sayfasında söylendi.Tıpkı Oden samaya benziyorsunuz demişti yanında ninja kadın ismi neydi şuan aklıma gelmiyor.
Edit:Baktım manga sayfasına tekrar verdiği tepkide isim belirtmiyormuş ama ağlaması tanıdığı ve sevdiği efendisi Odene benzemesinden dolayı olmalı yoksa Oda trollemezse başka bir seçenek olması çok zor.
Orada üzüntüden değil çok benzediği için ağlıyor.Senin tezin çıkar çıkmaz bilemem ama sürpriz olur bence başka şeylerin çıkması.Bilmediği bir kişi olması gerekir hem joyboyun oğlu olduğunda.Burada bariz tanıdığı gördüğü birisi olduğu için duygulanıyor.Hiç tanımadığın birisine benzetme yapamazsın dimi sonuçtaBen yaptığım yorumun gerçekleşmesini istemiyorum ki
Ama sen Odenin adamı olsan oğlu sandığın kişi ona benzerse mi ağlarsın benzemezse mi
Biraz zorlasam bunu da kalıba sokarım da gerek yokOrada üzüntüden değil çok benzediği için ağlıyor.Senin tezin çıkar çıkmaz bilemem ama sürpriz olur bence başka şeylerin çıkması.Bilmediği bir kişi olması gerekir hem joyboyun oğlu olduğunda.Burada bariz tanıdığı gördüğü birisi olduğu için duygulanıyor.Hiç tanımadığın birisine benzetme yapamazsın dimi sonuçta