Aynı patlama HxH evreninin bilinen en güçlü yaratığını öldürüyor, bak gör LinLin'in burnu bile kanamamıştır.Yalnız son patlama hayvan gibiydi. Oda kendisinin nasıl patladığını bölümde resmetmiş sanırım.
Son düzenleme:
Aynı patlama HxH evreninin bilinen en güçlü yaratığını öldürüyor, bak gör LinLin'in burnu bile kanamamıştır.Yalnız son patlama hayvan gibiydi. Oda kendisinin nasıl patladığını bölümde resmetmiş sanırım.
Ben göremedim. Sayfada işaretleyebilir misin?Bomba net olarak gözüküyor.
Zoro düşmemiştir. Yukarı çıkmak isterken yönünü şaşırmıştırİki imparator aynı anda düşmüş.
Ben göremedim. Sayfada işaretleyebilir misin?
Arkadaş yukarıda işaretlemiş. Düşmeye başladığı andan itibaren, hemen yanında bomba da beraberinde düşüyor.
Çukurdaki patlama Koca Ana daha havadayken başlıyor. Bunun olabilmesi için önden başka bir bombanın düşmesi lazım. Öyle bir bomba olup olmadığını soruyorum ben.Arkadaş yukarıda işaretlemiş. Düşmeye başladığı andan itibaren, hemen yanında bomba da beraberinde düşüyor.
Bombe bayağı büyük patlamış, Law'un açtığı çukuru da genişletmiş bayağı. Ama burada mantık hatası var, bu bombalar madem bu kadar büyük patlıyor, Onigashima'nın silah deposunda patlayan bomba niye o kadar küçük etkiliydi? Daha büyük patlama yapması lazımdı, Yamato buz ile durdurdu falan.
Senin adına üzüldüm şimdi. Arc sonu yolunu ayırmasını istiyorum fakat kayıp yüzyıl için devam etme olasılığı da var. En iyisi bırak sen seriyi. Çünkü daha çooook Law'ın yükselişlerini göreceksin.Önümüzdeki bölüm Law yoktur umarım