Bu seride Tüm Kek Ark başından itibaren Oda efendi her şeyi rezil etmeye başladı, bu da tüy dikmesi oldu. Kimsenin parmağı kanamadan yonkou'lar iniyor. Ne güzel shonen <3
Yav sizede nifak ekilmiyor arkadaş ben en iyisi dofçularla timsahı nifaklarım uygun ortam bulununca onlar zaten yer arıyorlarHer şey çok net Traom… Kid’in işi bitti…
Olsun yav… Traom en büyük Law fanı olur öyle…
Çizer kendisi oluyor.Tamam da, çizerden aldıran da Çizer değil mi?
Olamaz öyle bir şey. Zaten çizer veriyor bu gücü, iradesi yok hoş karakterinÇizer kendisi oluyor.
Toon Force dediğim şeyin olayı o, karakter aslında çizgi film karakteri olduğunun farkında.Olamaz öyle bir şey. Zaten çizer veriyor bu gücü, iradesi yok hoş karakterin
Zoro ya bir şey olmaz O tama bile adaya geldiyse Gyukimaru da gelmiştir.Kurtarir onu sanırımSonunda ilk Yonkou düştü.Big mom i asil işini bitiren bence kendine çok güvenmesi birde aşağıya düsen bombaların gücü oldu.
Tabiki hikâye olarak bitmesi gerekiyordu.Bu kadar ego yüklü,Açlık krizinde kendi adasını bile yok edecek kadar gözü dönen,güçlü tayfası olduğu halde adaya getirmesini beceremeyen, pervasız hareket eden birinin 2 yeni supernova tarafından yenilmesi kaçınılmazdi.Hoş tepede Law gille dövüşürken denize düşerek de yenilebilirdi.Oda nin gönlü razı olmadı sanırım.
Neyseki Kaido böyle biri degil.Luffy ile savaşırken isin ciddiyetini anlayıp tüm gücünü sergileyerek dövüşecek.Ve bir şekilde oda kuleden aşağıya düşerek işi bitecek kimbilir belki BigMom in düştüğü yere kalan diğer bombalarla birlikte düşerek final yapacak.ki bu bombalardan kurtulmalari lazım diye düşünüyorum bir şekilde.
Benim asıl merak ettiğim Zoroya ne olduğu.Yerde kan izleri belirgin görünüyor.Ve üstüne birde aşağı düşüyor kim kurtarmaya gidicek göreceğiz bakalım.Bana Marco veya momonosuke kurtarabilir gibi geliyor.