Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1040: Duyulmayan Sözler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 123 47.1%
  • Orta

    Kullanılan: 63 24.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 75 28.7%

  • Kullanılan toplam oy
    261
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk Yonkoumuz düştü hayırlı olsun. Ben Kid'in uyanışından daha fazlasını beklerdim ama işin büyük kısmını Law yaptı. %65'e %35 olarak görüyorum dövüş etkinliklerini. Law'ın meyvesine ayrı parantez açmak isterim; bu meyvenin özel olduğu, çok güçlü olduğu belirtilmişti ancak iş çığırından çıktı şahsen. O an ne lazımsa meyveden o çıkar hale geldi ve beni rahatsız etti bu durum. Big Mom kısmına gelirsek; dayanıklılığı takdire şayan ancak 3 hakiye sahip olup dövüşte kullanmayan bir Yonkou yakışmadı. E. Oda 2 yıl sonrasında cidden serinin dinamiklerini oturtamadı ve rahatsız edici absürd durumlar ortaya çıktı ve çıkmaya da devam edecek ne yazık ki.

Umarım Luffy vs. Kaido dövüşü doyurucu olur. Şahsen Lucci vs.si gibi bir dövüş görmek istiyorum. Raizo vs Fuku da sonuçlandı nihayet (Tam bir panel israfıydı tüm dövüşleri). Bomba mevzusu da neticelendi. Bakalım arc sonunu nasıl bağlayacak, Zunisha ne için geldi? CP0 amacına ulaşacak mı yoksa durdurulacaklar mı? Artık bunları da 10-15 bölüm içinde sonuçlandırır diye düşünüyorum.
 
Koca yonkou indi.Halen Law mı Kid mi?Ya millet bu ikisi diğeri olmadan indiremedi işte yonkouyu gerisi teferruat.Kadına meyvesini kullandırmadı denmiş.Law armut mu toplasın onunda meyvesi var akıllı işler yaptı.Seride hep zeki ve detaycı anlatıldı zaten law.Kid ve luffy ise tam tersi pata küte giren yakın temas seven top herolar gibi.
 
Law daha fazla hasar attı diyenler için bir şey dikkatimi çekti.
Bu Kid'in atağından sonraki hal

Bu ise Law'ın atağından sonraki hal


arada çok fark var mı ?
Dünyanın hasarını veren Law'dan sonra Franky'de lazer atsaydı aynı surata getirirdi kadını. Kid'in saldırısı Law'ın saldırısıyla aynı güçte hasar verseydi bu bölüm o kadar saldırıyla düşürürdü ki Law'ın saldırısı üstüne yapıyor. Kid'in saldırısını kadın sırıtarak karşılıyor. Etkisi de çok düşük. Bm'ye sadece baskı uyguladığını görüyoruz.

Kadın Law'ın saldırılarından daha çok çekiniyor ayrıca. Geçen bölüm onu diyor direk. Law'ın tekniklerine dikkatli olmalıyım. Tehlikeliler diye söylüyor. Üstüne Law kucağına gelince tepkisini de biliyoruz. Kid için böğrünü açıyor ve hatta sırıtıyor saldırıyı yerken :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık