Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law'ın kılıcının o kadar uzaması meyve uyanışıyla ilgili olabilir.

Çünkü hiçbir kılıç bu kadar uzayamaz.Ve Law'dan böyle bir saldırı şu zamana kadar görmedik.O zaman şunu şöylemek gerekebilir:

Ope ope'nin uyanışı cansız nesneleri manipüle etmeye imkan sağlıyorsa bu şu anlama gelir mi?

Law, cansız nesneleri uzatabilir,kısaltabilir hatta ve hatta nesnelerin şeklini de değiştirebilir?

Bunun için birkaç sayıya daha dikkatlice bakacağım.

@Smoker sence?
Bu meyvenin sıfırdan insan yarattığını falan görsem bile şaşırmam artık. Oda ne zaman sıkışırsa bir güç uyduruyor.
 
Law'un Big Mom'dan yakın mesafede defalarca kez darbe alması ve buna rağmen tekniği tamamlaması falan inanılmaz. Ben Big Mom vs. Law & Kid eşleşmesi kesinleştiğinde Law'un fazlasıyla geri planda kalacağını düşünmüştüm ama Oda cidden karaktere değer veriyormuş. Zaten geçmişi falan bile tayfa üyesi gibi işlenmişti. Dövüşte çok iyi bir sürü an var. Özellikle Kid zor durumdayken Law'un Takt ile Big Mom'ın üzerinde kule ile birlikte belirmesi falan aman aman aman.
Onigaşimanın bodrum katındaki yamato dabu delikten faydalanıp bombaları denize atar. Vay bee koskoca law abimiz neler yapmış. Hem tüm adayı kurtarıyor hem yonkou indiriyor
 
Mom'ın ne kadar kendine güvendiğini yazmış arkadaşlar. Ben de katılıyorum onlara o kadar narsistki gram saygı duymuyor rakiplerine. Kid'in boğasıyla çarpışıp durduramıyor yahu insan düşünür bu kadar büyük saldırıyı bloklayacağına, saldırıdan kaçınsa hasar da yemeyecek, büyük bir hurda yığını olduğu için hantal bir saldırıdır büyük ihtimal rahat bir şekilde bence kaçınabilirdi ama kadın ila çarpışcağım diyor. Düm düz bir kadın cidden ya bir saldırıyı da atlat doğrıdan çarpışma allah aşkına ne gelirse yarabbi şükür diyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık