İşte Dofy'de de hayatını koymuştu. Ömür boyu hedefi idi. İki ay daha beklese kendi alırmış intikamını.Hayatını ortaya koyuyor adam. Bunun bedeli ağır olacak. Böyle bir güçlenme cidden normal değil.
İşte Dofy'de de hayatını koymuştu. Ömür boyu hedefi idi. İki ay daha beklese kendi alırmış intikamını.Hayatını ortaya koyuyor adam. Bunun bedeli ağır olacak. Böyle bir güçlenme cidden normal değil.
Öyle bir sırıtıyor ki bunu daha önce bir Vergo'da yapmıştı. O gülüşten bir şey sezmek istemeyi kenara bırakıp sadece çizim olduğunu düşünmek istiyorum. :dd.d Dediğine göre eee artık son olmalı. Blöfçü demeye başlarım aksi haline ama sanmıyorum hiç :dd.dLaw'ın kalan son enerjisi bu muydu şimdi?
Fakat kılıcın uzamında şok patlaması oluyor bende orayı tam anlayamadım sanırım kılıcın sonunda diğer taraflara nazaran büyük bir patlama oluyor ki o yzden kılıcı ta aşağılara kadara uzatma gereği duydu yoksa zaten kılıç uzamı boyunca patlıyorsa ne gereği var ki o kadar uzatmasının ?Adayı yok edebilecek bir güç olduğundan konuşulmuştu. Etkisini adaya hissettirmesin diye derinlere indiriyor kılıcı.Bu yüzden Mom'da saldırının hepsini alamamış gibi anlaşılıyor.
Bu öyle değil sanki. Bu gücün bir bedeli olacak gibi geliyor bana. Bu meyve bahşettiği en uç özelliğin dışında da aşırı güçlü bir meyve haline geldi. Hayatını ortaya koyarken bu gerçek anlamda olabilir yaniİşte Dofy'de de hayatını koymuştu. Ömür boyu hedefi idi. İki ay daha beklese kendi alırmış intikamını.
Hakikaten çocukken ayda 1 iğne vurulurdum... Doktor şırıngayı soktuktan sonra böyle bir şey olsa hoş olmazdı.Law'un saldırısı gerçekten çok abartı olmuş, meyvesi iyice saçmalamaya başladı.
Söylediğin mantıklı, net çizimler çıkınca daha iyi anlayacağımdır durumu.Adayı yok edebilecek bir güç olduğundan konuşulmuştu. Etkisini adaya hissettirmesin diye derinlere indiriyor kılıcı.Bu yüzden Mom'da saldırının hepsini alamamış gibi anlaşılıyor.