Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir dahaki bölüm tıpkı King ve Queene olduğu gibi ilk sayfa Bigmomun yenildiği bilgisi ile başlayacak galiba.
 
Karakterlere bir anda gelen güçlendirmelerden sonra bizim tayfa üyeleri için ümidim biraz olsun arttı. Adam zaten sizi bu arc pek kullanmayacağım iş yapacağınız arcta güçlendiririm beni şimdiden yormayın diyor. Bir sonraki arc elbaf olursa mesela oraya biraz daha güçlü gitmiş bir usopp görmek isterdim ben en azından biraz olsun şu gözlemin farkına varsaydı diyorum. Çünkü bu kademeli olmadığında okuyucuyla dalga geçmek gibi oluyor. Tayfanın yarısı orta üst adamlardan tek yiyecek durumda halen daha. Hal böyle olunca serinin de sonları yaklaştığından ne zaman güçlendireceksin bu adamları diye soruyor insan. Ama anladım ki buna böyle düşünmeye de gerek yokmuş. Zamanı geldiğinde gereken güçlendirmeyi yapıp oldu bittiye getirecek adam işi biz de ne zaman güçlendi bu adamlar diye sormaya devam edeceğiz.

Bir de hep düşündüğüm bir şey vardı mesela jinbei bizimkilere b.haki falan öğretse diye ama law'ın dövüşü ile e.oda'nın buna gerek yok dediğini anlamış olduk. Belki de serinin çok fazla haki ekseninde seyrettiğini düşündü ve law'ın meyvesi vasıtasıyla ek çözümler üretileceğinin sinyalini verdi bence. Çünkü bu şartlarda bizim tayfanın ciddi bir oranının ilerideki rakipleri dövüşme ihtimali yoktu. Elbetteki law'ın meyvesi çok özel bir meyve ama karşıdaki bir yonkou. Ben bir çözüm bulurum dedi ve buldu. Bu açıdan gelecek adına ümitlendim diyebilirim içime sinmese de.

Güçsüz üçlü hariç bence tayfa üyeleri şuan iyi durumda. Uçan altılıyı ezip geçtiler. Ki bu uçan altılı komutanlara meydan okuyan pozisyonda olan, içinde Lucci'ye denk potansiyelli olduğu söylenen, supernovalardan birisinin olduğu bir gruptu.

Güçsüz üçlüye gelirsek

Chopper'ın fazla gücünü görmedik bu arc. Quenn iki dalga geçti sadece.


Nami Usoppla beraber rezil oldu. Ama şu bulutun geri dönmesiyle iyi güçlenme aldı.

Sadece Usopp kaldı. Usopp'a da karakterin hikayesi gereği Elbafta sağlam bir power up gelecektir.
 
Çok iyiydi abi.


Kid'in kıyamet silahını da çok sevdim. Silahın tasarımı çok iyiydi.

Law sana da bir oha çekiyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 57)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık