Şuan için öyle görünüyor. Saldırının nasıl etkilediğini görmek lazım tabi önce. Hakiye karşı arcta + yazdıracak bir şey oldu banaAdamın ileri seviye awakening + sonsuz enerjiyle işi bitiriyo kidde bi topaç demirle vurarak övgüyü alacak
Şuan için öyle görünüyor. Saldırının nasıl etkilediğini görmek lazım tabi önce. Hakiye karşı arcta + yazdıracak bir şey oldu banaAdamın ileri seviye awakening + sonsuz enerjiyle işi bitiriyo kidde bi topaç demirle vurarak övgüyü alacak
Dayaniklilik ve hiz konusunda Sanji gen power ile zoro ve marco'dan daha iyidir. Haki konusunda da k.hakisi bunlardan iyidir.Law meyve yeteneğiyle en ters adam. Onu bir savaşta en avantajlı yere koyarım.
Kid dayanıklılığı ile ön plana çıkıyor. Ayrıca manyetizması elinde demir olan herkese karşı problem yaratır. Robot atakları çok hax gelmese de belli bir güçte. 1039'daki atağı çok tehlikeli olabilir.
Zoro, vurdu mu sakat bırakır. Saldırı gücü anlamında çok tehlikeli. Kral haki kullanıyor. Yine dayanıklılığı yüksek. Ama çok yönlü değil. Yine de saldırı gücündeki tehlikesi çok büyük.
Marco tam bir tank. Destekçi. Saldırı gücü aşırı değil. Yukarıdaki üçlüden aşağıda. Hızı sebebiyle alanı iyi domine ediyor.
Katakuri tam bir İsviçre çakısı. Hakileri aşmış. Meyvesi uyanmış. Alan hakimiyeti var. İstediği yerden portal açıyor. Hem sıvı hem katı formu var. Mızrak saldırıları çok tehlikeli.
King de öyle işte.
sanjiyi kk bile yaparsın senDayaniklilik ve hiz konusunda Sanji gen power ile zoro ve marco'dan daha iyidir. Haki konusunda da k.hakisi bunlardan iyidir.
luffy ise saymaya gerek yok
Sanji'nin dayanıklığı Zoro'dan fazla değil arkadaşlar. Sert olmak iyileşmek bunlar dayanıklılık değil.Dayaniklilik ve hiz konusunda Sanji gen power ile zoro ve marco'dan daha iyidir. Haki konusunda da k.hakisi bunlardan iyidir.
luffy ise saymaya gerek yok
luffy'yi yaptim ama begenmiyorsan degistireyim. Sanji konusunda düsüncelerim bunlar. Heralde klasik zorocusunsanjiyi kk bile yaparsın sen
yok ben barok dönemi zorucusuyumluffy'yi yaptim ama begenmiyorsan degistireyim. Sanji konusunda düsüncelerim bunlar. Heralde klasik zorocusun
Klasik dönem deseydim olurdu be ama hadi gülucuk biraktimyok ben barok dönemi zorucusuyum
Bir vücut sert olmaz ise saldirilara kolay dayanamaz. Saf vücut dayanikliliginda sanji iyidir saldırilari her türlü daha iyi tanklar ama h.haki ile dayaniklilikda zoro önde olabilir. Fakat bu sanji'nin sayif oldugu anlamina gelmez. Bunlar benim düsüncelerim.Sanji'nin dayanıklığı Zoro'dan fazla değil arkadaşlar. Sert olmak iyileşmek bunlar dayanıklılık değil.
Vs hamamda geçerse Yamato solo alırLuffy köşede oturur bu dövüşü izler. Dur hatta bir görsel editi yapayım da birisi anket açsın bununla ilgili.