Scoth'un Vergo sahnesini atması muhtemelen Law'ın orada çağ hakkında konuşmasıyla ilgiliydi. Yaptığı konuşmayı bu bölümdeki Law'ın " senin çağın bitti. " demesiyle bağlantılı, gönderme gibi bir şey.
Başının derisi gitmiyor, bıyığının ucu yanıyor sadece. Yanlış hatırlıyorsun.1- Kizarunun lazerinden etkilenen bir tek 2 yıl önceki Drake vardı ona da bir şey olmamıştı.
2- WB dondurulmadı, bisentodaki titreşim sayesinde kurtuldu o teknikten, hasar almadı yani.
3- WBnin göğsüne delik açılmadı, kılları dağlandı sadece. Delik açılması ve bir değil iki tane olması anime uydurması, filler yani.
4- Kafasınin yarısı gitmiyor, az biraz derisi gidiyor.
5- Kaido ve BMye kılıç saplayamıyorsun, anlamadığın kısım orası.
Tüm bunlara ek olarak Kaido ve BMnin 2 3 tane lazerden ve Akainunun magmasından etkilenmeyeceği de ortada. Bu iki karaktere ya çok yüksek fiziksel kuvvet uygulayacaksın, Kiddin ezmesi gibi ki Kidd ezince de bir şey olmadı doğru düzgün, ya Zoro ve Oden gibi yüksek kral hakiyle kuvvetli keseceksin ki ona da bana misın demediler, en garantisi Law gibi meyveyle veya Luffy gibi içten patlamalı hakiyle içerden zarar vereceksin.
Sonuç olarak WBnin aldığı darbeleri Kaido ve Linlin alsa hiçbir şey olmazdı.
Sana göre öyle. Globalde Law fark attı. :dLaw fanları abartıyordur diyenler haklı çıktı. Bölümde Kid daha ön planda. Şu saldırı müthiş. Geleceğin Korsan Kralı gibi çıkmış reis.
Muazzam bir eser.Ne yani; Law, Doktor Erol Bey değil de Tostçu Erol mu çıktı?
Sonraki paneli de at istersen. Savuşturuyor kadın bu saldırıyı. :dLaw fanları abartıyordur diyenler haklı çıktı. Bölümde Kid daha ön planda. Şu saldırı müthiş. Geleceğin Korsan Kralı gibi çıkmış reis.
Sen de yanlış hatırlıyon.Başının derisi gitmiyor, bıyığının ucu yanıyor sadece. Yanlış hatırlıyorsun.
Yanlış mı hatırlıyorum, yoksa ironi mi yapıyorum? Beyazbıyık'ın öldüğü bölümü güncel olarak ben çevirmiştim ve o bölümün bana yaşattığı hisleri ölene kadar unutamam sanırım.Sen de yanlış hatırlıyon.