Vergo yenerken çark sahnesinde Mom da vardı öyle hatırlıyorum.Oda aslında ta oradan vermiş bize spoilerı.Law yavaş çarkları söktün
Vergo yenerken çark sahnesinde Mom da vardı öyle hatırlıyorum.Oda aslında ta oradan vermiş bize spoilerı.Law yavaş çarkları söktün
Kaido'nun kelle işi de Law'a kalmasın bu gidişle.Vergo yenerken çark sahnesinde Mom da vardı öyle hatırlıyorum.Oda aslında ta oradan vermiş bize spoilerı.
Onu kid kesecegdsdfssbKaido'nun kelle işi de Law'a kalmasın bu gidişle.
Kid h.haki eklesin saldırılarına gücü boyut atlasın BM'yi yorsun aradan Law bir daha saplasın sonra finalde kombo yapıp fişini çeksinler bir kişi çıkıp sen hayırdır bilader demez Oda'ya. Onu zaten başta söyledik ama madem bu karakter inecek bu şekilde inseydi oluru olurdu anca.Bigmomun kendi ruhunu yiyerek ruhsuz yani hakisiz kalması mantıksız değil, belki biraz basit mantık diyebiliriz. Bu imparatorlar yenilecek bir şekilde. Süpernovaların krndi güçleriyle yenmesi daha güzel final.
O kellenin sahibi varKaido'nun kelle işi de Law'a kalmasın bu gidişle.
Torpil muhabbetini ben açmadım aga.Torpil demiyorum herkes hikayedeki rolünü yerine getiriyor işte. Herkes olması gerektiği güce çıkacak çıkıyor.
Bigmomın hakisinin azaldığı kısmı hatalı bir açıklama olabilir. Sövüş esnasında ölümle burun buruna gelen karakterlerin hakileri gelişir diye açıklama var mangada. O yüzden Law'un hakisi gelişti muhtemelen.Bigmomun kendi ruhunu yiyerek ruhsuz yani hakisiz kalması mantıksız değil, belki biraz basit mantık diyebiliriz. Bu imparatorlar yenilecek bir şekilde. Süpernovaların krndi güçleriyle yenmesi daha güzel final.