Böyle mi ?Cp gelse de yol üstü Bm'yi de yenseler.
Zanki'nin yerine Linlin'i koy, sonuç yine aynı olurmuş @artyomdh
Böyle mi ?Cp gelse de yol üstü Bm'yi de yenseler.
Zanki'nin yerine Linlin'i koy, sonuç yine aynı olurmuş @artyomdh
X drake de Kid olur. Kaçan LawBöyle mi ?
Izo beni de etkiledi o hareketiyle kınların iradesinden mi bu havasından suyundan mı ? Apoo ikisinden kaçıyor Izo yaralıyken kımıldayanı vururum çekiyor.Bu hareketi Zoro ve Sanji’den başkası yapamazdı.Reddit işini biliyor
Arc içinde beni heyecanlandıran tek elemanlar bunlar. Akıbetlerini merak ediyorum baya. Umarım hakkını verir Oda bu adamların.X drake de Kid olur. Kaçan Law
Adamlar kaynağımız çok sağlam demişti, inanmayanlara dedim ben böyle çıkacak diye. Özür dilesinler.@Smoker senin spoiler doğru galiba law bölüyo bm'yı sanırim. Scotch bunu paylaştı.
.Arkadaşlar, yalan haber, rahat olun.
Kınların hepsi aşırı özel karakterler. Oden ile aynı masada lokmasını paylaşmış tüm karakterler başrol niteliğinde…Izo beni de etkiledi o hareketiyle kınların iradesinden mi bu havasından suyundan mı ? Apoo ikisinden kaçıyor Izo yaralıyken kımıldayanı vururum çekiyor.Bu hareketi Zoro ve Sanji’den başkası yapamazdı.
@sensey Kırmızı Şarabını yudumlayıp, somonunu yiyor. Yine günün kazananı Amiralciler
Shiryu Katakuri’yi indirsin de şu Big Mom ve tayfasından kurtulalım artık ya. Bu şekerparelerle ilgili hiçbi şey görmek istemiyorum bir müddet. (Pudding hariç)Big mom gitti, gelsin "katakuri korsanlari". Teoriye göre BB'nin yolu hazir big mom yokken wci içinse kata'da gidici, o halde gelsin perospero korsanlari. Peros'u da neko halletti. Yakalanirsa o zaman gelsin smoothie korsanlari