Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Lance denen kişi güvenilir mi? Yani Luffy Oda ise Zoro Lance diyebilir miyiz?

@Tiksav Lee Göreceğeiz kim kazanacak bakalım.
@pilavüstükuru iddiayı alacan heralde :D bunlara sayfalarca dövüş çizmez daha Oda. Bu bölüm düşmediyse, düşme ihtimali zora girdi.

#OnePieceEvrenindeArtıkBigMomGörmekİSTEMİYORUM
Benim yanıtı görmedin heralde :D

İddiayı kaybedersem üzülecek fırsat bulamam, çünkü Bm'nin hala evrende yaşadığı bilgisi beni yeterince kahreder zaten
 
:hhh: Oğlum bu dediğin kendi içinde çelişmese çarpıtmanı kabul edecem de bu da kurtarmıyor ki. Hadi aslında ağzından çıkanı kontrol edemiyor aslında, Işınlayamıyorum bile diyor diyelim. Bu durumda ışınlama en basit işlem olur. E bunu derken bir yandan da Kaido böğürtüyor, Linlin şokluyor, yonkou kanatıyor. Ne oldu şimdi?

Doffy'yi niye bölmedinin cevabı belli. Neden suyun içine ışınlamak yerine köye ışınlamayı tercih ediyorsa ondan. Adam arc bosu. Arc bosunu da Luffy alır. Sen içorganlarını patlatırsın ama adam yine bir yolunu bulur gider kendini Luffyye yendirir. Mesele bu. Law şu an Bigmomı nasıl kesebildiyse o zaman da öyle Doffyyi kesemedi işte. Bu verilerden güç kıstası çıkarmanın alemi yok. Bütün olay plot. Yıllardır aynı şeyi diyorum ben.
Yalnız yıllardır diyor olmama rağmen Mamaya olan gene de koydu be.
Law sadece iki imparatoru ışınlayamam tarzında konuştu.Law’dan hakisi yüksek olan sadece onlar değildir ama yapamadığı isimler onlar.Ayrı bir boyuttalar çünkü.Luffy ve Kid hakisi Law’dan daha yüksek olabilir ama parmak hareketine bakar yani.
 
Bigmom Law ın getir götürünü yapacak artık. Vay be. Dressrosa nın üzerinden 20 mi gün mü geçmişti. Adam baya değer kazandı. Doff u tutamıyordu Bigmom i kuşbaşı yapıyor şimdi. Tey tey tey
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık