Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1039 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law’ın hakisi neydi ki Bigmom’ı hakisi düştü diye bölebiliyor. Hadi Bigmom zayıfladı yedik, Law neden zayıflamıyor, ölümsüzlük yazmış gibi dövüşmeye devam ediyor. Nereden tutsan elinde kalıyor. Kid’e zaten diyecek bişey yok, kendisi güçsüz değil ama meyvesi aşırı çöp, meyve kullanımı da çöp.
 
Yanlış hatırlıyorsun Law, Doffynin hakisini aşabiliyordu. Sadece onu kestiğini görmedik bazıları da hakisinin yetmemesine verdi bunu. Mangada haki muhabbetini Law sadece yonkoular karşısında yaptı. Hakileri çok azman o yüzden bir yere ışınlayamıyorum dedi. Yani hakisinin yetmediği adamı kesemiyor değil, ışınlayamıyor da. Doffy'i ise Dresrosa'da ordan oraya bol bol ışınlıyordu. Oda, Dresrosa'da arc bosunu Luffy yensin diye Law'u çok fazla engellediği için böyle bir dengesizlik görünüyor yoksa adam aslında serideki temel mantığı uyguladı gene. Dövüş başında rakibine hakisi yetmeyen adam, dövüş esnasında tecrübe ve güç kazanarak rakibine haki yetirmeyi başardı. Malum haki ölüme yakın tecrübelerde falan gelişiyor bu bölümde de tayfaları öldüler diye ağlıyordu bunlar için.
Law Dof'un koka basmış elini kokasız kesiyordu yahu.Dof'u bölememesinin sebebi sicimlerin sertliği+kokadır.Şu anki Law böler ama.Shambles da,bölme saldırıları da yüksek seviye hakiyle ya da iyi sertlik+ortalama kokayla engellenir.
Hakisini aşamıyordu.Kanıtlayım.Kaido’nun hakisi çok fazla çok güçlü ışınlayamam dedi ama injectionla Doffy gibi vurup kan aldı.Haki fayda etmiyor o tekniğe galiba yine içten vuruyor.Kaido’nun da mı hakisini aştı yani mümkün değil.El kanama olayında da onu yapan kişi Law değil.Koka hakinin sertleştirme tekniği yani sert hale getiriyorsun vücuduna tabaka yapıyorsun hakinin bir kısmını.Law kokayı kesebilir yani sertliği aşabilir ama birde görünmez zırh haki var.Yani Dof’un kokasını kesebilir ama meyveyle bölemez Vergo gibi.Kan akıtır ama meyve işlemez çünkü zırh hakiyi aşamıyor kokayla farklı.Ayrıca orada elin kesilmesini sağlayan kuvveti uygulayan Dofun kendisi.Tutup çok şiddetli sıkıyor az kanatıp sonra adamı çekiyor kendine avantaj sağlıyor.
 
Son düzenleme:
Doğru oradan bahsediyordum, tutup fırlatmış da olabilir. Birde öyle bir özellik tüm CP0 ajanlarında olsa tuhaf olurdu, bana ilk bakışta bir çeşit telekinezi gücüyle adamı havaya kaldırmış gibi gelmişti. Yine de bu iskelet cp0 ile bağlantılı çıksa ilginç olurdu.
Valla ne yalan söyliyeyim ilk başta ben ilacın etkisi olduğunu düşünüyordum ama dediğin gibi bölüm çıkınca hasır şapkaların peşine düştüklerini söylediklerinde ihtimal dahilinde cp ajanlarından biri olması mantıklı yani.
 
Wano arkının içine eden karakterlerden biri de Big Mom oldu. Bu şekilde yenildiyse eğer artık Kaido'dan zayıf olduğu tescillenir. Umarım böyle yenilip Yonko itibarına leke sürmez.
 
Silahlarına (Napolyon, Hera, Promoetheus) kendi ruhundan verdi. Acaba o durumdan kurtulmak için verdiği tüm ruhları kendine çekip öz formunu görebilir miyiz?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık